Αγγελική Ηλιάδη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Συντάκτης: Newsroom

22 Νοεμβρίου 2022 16:30

Αγγελική Ηλιάδη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της τον οποίο έμαθε μέσα από την παραμονή της στη «Φάρμα».

«Ο χαμός του γονιού δε συγκρίνεται με τίποτα, αισθάνομαι την απουσία του κάθε λεπτό, μέσα στο σπίτι σε κάθε γωνιά, που κοιτάω. Όλα τον θυμίζουν, έχει έρθει κιόλας, μου έχει μιλήσει, ξέρω ότι με προσέχει, υπάρχει, απλά υπάρχει κάπου αλλού», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στην «Super Κατερίνα».

Αγγελική Ηλιάδη: Επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου!

Την έντονη ενόχλησή της για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εξέφρασε η Αγγελική Ηλιάδη με ανάρτησή της στα instastories.

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία πήρε και αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ.

Ωστόσο δεν προβλήθηκε τίποτα από τα όσα είπε για το νέο της τραγούδι, γεγονός που την εξόεργισε.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Έχουμε τη κυκλοφορία του νέου μου βίντεο κλιπ για το τραγούδι ‘Με τα μάτια σου το λέω’ τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Στα γυρίσματα έδωσα μια συνέντευξη και αποκλειστικά πλάνα από το βίντεο κλιπ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έπειτα από συνεννόηση πάντα με την εταιρεία μου, αποφασίσαμε, αφού υπήρχε διάθεση από όλες τις εκπομπές, αποφασίσαμε να το κάνουμε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί και εγώ είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι μαζί της.

Πραγματικά πιστεύω πως είναι μια γυναίκα άξια και πολύ καλή στη δουλειά της. Πάντα όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διατηρούμε τις ισορροπίες και ήταν η σειρά της Κατερίνας.

Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Δυστυχώς όμως, αντί να παιχτεί το αποκλειστικό θέμα που δώσαμε στην εκπομπή, πήρανε μόνο μία απάντησή μου σε συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου, για ένα θέμα που δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τη δουλειά μου και με αυτό που ήθελα να παρουσιάσω και το υπόλοιπο θέμα που είχαν αποκλειστικά, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Με αποτέλεσμα εγώ να ζημιώνομαι και η δουλειά 30 ανθρώπων να πετιέται έτσι απλά στα σκουπίδια, γιατί απλά πήραν αυτό που τους βόλευε για το θέμα που παρουσίαζαν, που δε με αφορά και καθόλου.

Θα μπορούσα να είχα δώσει με την εταιρεία μου τα πλάνα από το βίντεο κλιπ σε μια άλλη εκπομπή. Αυτό για μένα είναι ασέβεια. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα τόσα χρόνια. Μεγάλο λάθος από μέρους της εκπομπής. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Λυπάμαι πάρα πολύ για την ασέβεια αυτή, γιατί ο ένας βοηθάει τον άλλον.

Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Με στεναχώρησε πολύ αυτό το γεγονός. Και κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλους, ότι την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό μου να παίζει στην οθόνη όταν παρουσιάζεται ένα θέμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με μένα, θα υπάρχουν νομικές συνέπειες. Είναι η τελευταία φορά που το λέω. Κρατάμε την καλή μας διάθεση και απλώς δεν ξεχνάμε. Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω».