Η Αγγελική Ηλιάδη πέρασε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι…» (φωτογραφίες)

Πέρασε περιπέτεια με την υγεία της. Διαγνώστηκε με όγκο και μάλιστα χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη.

Η ίδια λέει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς. Τέλος καλό!», έγραψε η τραγουδίστρια για τους θεράποντες ιατρούς στην ιδιωτική κλινική όπου έκανε εισαγωγή και επέμβαση.

«Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι…»

Ενώ είχε γράψει και ένα άλλο μήνυμα στο instagram. «Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι… δεν είναι, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς γιατί σε καταβάλει ο φόβος για το χειρότερο. Χιλιάδες γυναίκες το έχουν περάσει και θα το περάσουν και σίγουρα θα το ξαναπεράσουν! Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου, τα πιο γενναία. Είμαστε πολύ ξεχωριστές! Να το θυμάστε κορίτσια μου ότι κι αν προκύψει στο μέλλον, τα πάντα ξεπερνιούνται! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα μηνύματά σας. Να θυμάστε στα δύσκολα μια προσευχή και ελπίδα είναι η πιο ισχυρή βοήθεια για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για να βοηθήσουμε τους άλλους. Σας αγαπώ πολύ».