Αγγελική: ηθοποιός-έκπληξη εισβάλλει στη σειρά και προκαλεί μεγάλους «πονοκεφάλους»

4 Απριλίου 2021 10:00

Αγγελική: χωρισμός σοκ! Γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς χωρίζει από τη σύντροφό του μετά από 15 χρόνια

Φουντώνουν οι εξελίξεις στην Αγγελική. Ένα νέο πρόσωπο προκαλεί πονοκέφαλο σε πολλούς. Κι αυτό γιατί καλείται να διαλευκάνει ένα έγκλημα, πίσω από το οποίο κρύβονται δύο εκ των πρωταγωνιστών.

Ο θάνατος του Σταυριανού (Άκης Σακελλαρίου) θα φέρει τη Τζένη (Νάντια Μπουλέ) στα όρια της. Ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) προσπαθεί να την πείσει πως η καλύτερη λύση είναι να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία. Έτσι, θα αποφύγουν τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία.

Η Τζένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική και όλα όσα ξέρει για την επίθεση στο πρόσωπό της πριν χρόνια. Όχι μόνο ότι την συνάντησε αλλά και το ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Ο Παύλος καταρρέει, παθαίνει σοκ αλλά δεν μπορεί να πει στη Τζένη το λόγο.

Ότι δηλαδή κι αυτός είναι μπλεγμένος στη συγκεκριμένη ιστορία.

Η Τζένη που διαπιστώνει ότι είναι έγκυος, πληροφορείται από τις ειδήσεις για τις έρευνες σχετικά με τον θάνατο του Σταυριανού.

Την ίδια στιγμή ο αστυνόμος, Πέτρος Γεωργιάδης φτάνει στον Στέφανο.

Τον ρωτά να μάθει επιπλέον στοιχεία σχετικά με το περιστατικό. Η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού.

Όπως αναφέρει το youfly, ο Κώστας Φαλελάκης θ’ αναλάβει να παίξει το ρόλο του Πέτρου Γεωργιάδη. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε φέτος σ’ ένα γκεστ ρόλο στην «Τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ. Ενώ πέρσι άφησε το στίγμα του στην TV με τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Εκεί είχε υποδυθεί το ρόλο ενός ψυχοπαθούς.