Αγγελική Λάμπρη: Οι Μέλισσες, το Παρά Πέντε και η αμοιβή στο Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι

12 Μαρτίου 2020 15:18

Λάμπρη

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τη Μάρθα, για τη συμμετοχή της στο «Παρά Πέντε» αλλά και την αμοιβή της στο «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά, θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ όμορφο όλο αυτό. Αυτή η δουλειά είναι εξαιρετική και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Είχα περάσει από ένα κάστινγκ τον Απρίλη όταν έψαχναν για ηθοποιούς και με φώναξαν για αυτό το ρόλο. Αυτό που μου λένε είναι ότι δεν με γνώρισαν στις Άγριες Μέλισσες και ότι είμαι τελείως διαφορετική», ανέφερε συγκεκριμένα για αυτό το ρόλο η ηθοποιός.
Αναφερόμενη στον τηλεοπτικό ρόλο που την ανέδειξε στην σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, η Αγγελική Λάμπρη ανέφερε συγκεκριμένα: «Θα είμαι γιαγιά και θα με ακολουθεί πάντα ο ρόλος της Αγγέλας από το Παρά Πέντε». Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι οικογένεια. Είναι ο νονός της μικρής μου μαζί με τον Μιχάλη».
Επίσης διηγήθηκε το πώς είχε περάσει στα γυρίσματα της ταινίας «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», όπου συμμετείχε: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Θυμάμαι ότι τα χρήματα που πήρα τότε, που έκανα μια Ιταλίδα πόρνη εποχής -έχω κάτι φωτογραφίες εκπληκτικές από εκείνη τη δουλειά-, τα έπαιρνε κάποιος εδώ για ταινία ως πρωταγωνιστής. Εγώ ήμουν άγνωστη. Πολλά χρήματα θυμάμαι. Ήταν σε δραχμές πάνω από 1 εκατομμύριο, 1,3 κάτι τέτοιο. Στα γυρίσματα ο Nicolas Cage και η Penelope Cruz ήταν μαζί, ήμασταν όλοι μαζί μας, κάναμε παρέα, τρώγαμε όλοι μαζί. Είχα το δικό μου τροχόσπιτο με το όνομά μου απέξω. Είχα το ψυγείο μου με τις λεμονάδες μου, τις πορτοκαλάδες μου. Νομίζω ότι αυτά εδώ δεν θα τα ζήσουμε ποτέ», περιέγραψε η Αγγελική Λάμπρη.