Αγγελική – Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Έχω νιώσει μίσος για άνθρωπο, όταν ήμουν 13 ετών και…»

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2021 20:30
Αγγελική - Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Έχω νιώσει μίσος για άνθρωπο, όταν ήμουν 13 ετών και…»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Αγγελική υποδυόμενος τον Μιχάλη Ζάχο, έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του πριν την υποκριτική.

Αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του στην tv, και μίλησε για τη στιγμή που ένιωσε μίσος για έναν άλλο άνθρωπο.

Όπως είπε, πριν ασχοληθεί με την ηθοποιία, εργάστηκε για τρία χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ.

Αυτό που τον τράβηξε στο να ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν η ησυχία που υπήρχε στο θέατρο πριν ξεκινήσει μία παράσταση.

«Τόσο ευαίσθητος δεν είμαι, ώστε να πω ότι δεν έχω το στομάχι γι’ αυτή τη δουλειά, με βοήθησε σε αυτό ο τομέας του μάρκετινγκ».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στο σίριαλ ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανέφερε:

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ήμουν πάρα πολύ άγουρος. Δε μπορούσα με τίποτα να με δω, φρίκαρα πολύ άσχημα. Το έβλεπα και άλλαζα κανάλι. Δεν μπορούσα να με βλέπω και παικτικά, αλλά εντάξει».

Ακόμα, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε τη στιγμή που ένιωσε μίσος: «Έχω νιώσει μίσος όταν μου σκότωσαν τον πρώτο μου σκύλο. Ήμουν 13 ετών, δυστυχώς».