Αγγελική Νικολούλη: Απάντησε στον Αλέξη Κούγια – «Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 11:33

Aπάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

Στην εκπομπή της προηγούμενης Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ» είχε ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ παράλληλα είχε φιλοξενήσει τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη.

Όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο γνωστός ποινικολόγος πέρασε στην αντεπίθεση και σε δηλώσεις του έκανε λόγο ακόμη και για «στημένη εκπομπή». Παράλληλα, απείλησε με αγωγές τους υπεύθυνους της.

Από τη δική της πλευρά, η παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του τηλεοπτικού «αέρα» αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε, ενώ υπογράμμισε πως δεν ανέχεται τέτοια προσβολή από κανέναν.

«Λένε ότι έχουμε βοηθήσει κι έχουμε συμβάλει στο να εξιχνιάσουμε 26 δολοφονίες αυτά τα χρόνια, άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε. Δεχτήκαμε μία επίθεση κι εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα.

Και τι δεν είπε, γιατί τολμήσαμε να φέρουμε την άλλη άποψη. Να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ένα κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμούς. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος για τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος της ίδιας και των συνεργατών της από τον Κούγια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Και μου λένε όλοι ‘γιατί δεν απαντάς;’. Να απαντήσω τι; Την απάντηση τη δίνετε εσείς, οι τηλεθεατές, που παραμένετε πιστοί 28 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και τους συγγενείς. Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο;».

Και η Νικολούλη ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της επισημαίνοντας: «Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε. Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν σε τέτοιο βαθμό».