Αγγελική Νικολούλη: Επιστρέφει αύριο με την υπόθεση της Πάτρας

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 00:05

Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της Κωνσταντίνος την αποθεώνει στο instagram

Τρεις σκοτεινές υποθέσεις ερευνά το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 23:20, στο MEGA.

– Στοιχείο-«κλειδί» στο θρίλερ της Πάτρας…  Προ των πυλών οι σοβαρές εξελίξεις. Το ντοκουμέντο του «Τούνελ» για τον θάνατο των παιδιών.

– Νέα στοιχεία για ένα ειδεχθές έγκλημα που έφερε στο φως η εκπομπή.  Γιατί οι ερευνητές επιστρέφουν στον τόπο του μυστηρίου;  Πού οδηγούν τα σημειώματα-«φωτιά», τα οποία άφησαν άγνωστοι στο σπίτι όπου έγινε το φονικό;

– Στο φως το θρίλερ της μητέρας δύο παιδιών, Βάσως Κουκουνασούλη.  Τι λένε στο «Τούνελ» άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λάρισα.

Ο γιος του μεγάλου Ευγένιου Σπαθάρη είναι ο Σωτηράκης της Αγγελικής Νικολούλη

Ο γιος του μεγάλου Ευγένιου Σπαθάρη είναι ο Σωτηράκης της Αγγελικής Νικολούλη

Ο γιος του μεγάλου Ευγένιου Σπαθάρη είναι από τα πρώτα trend στα social media. Γνωστός για τις πάσες για τα διαφημιστικά διαλείμματα στο Φως στο Τούνελ. Ο Σωτήρης Σπαθάρης είναι ο άνθρωπος που κόβει την ανάσα του κοινού της Αγγελικής Νικολούλη. Είναι εκεί κάθε Παρασκευή βράδυ και το κρατά σε αγωνία.

Ο γιος του μεγάλου Ευγένιου Σπαθάρη είναι ο Σωτηράκης της Αγγελικής Νικολούλη.

Το Φως στο Τούνελ μετρά 27 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα και έχει καταφέρει μέσα από την πορεία του να εξιχνιάσει τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Τις τελευταίες μέρες έχει καταφέρει να βρεθεί στα παγκόσμια trends του Twitter.  Από την έρευνα σε διαδοχικές εκπομπές που κάνει για την υπόθεση της Πάτρας. Δεν είναι όμως μόνο η Αγγελική Νικολούλη που πρωταγωνιστεί κάθε Παρασκευή στα χιλιάδες tweets που διαβάζουμε την ώρα προβολής της εκπομπής. Ο Σωτήρης Σπαθάρης έχει καταφέρει, χωρίς ποτέ να τον δούμε στον τηλεοπτικό αέρα, να γίνει ο αγαπημένος της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Η στιγμή που ο Σωτήρης Σπαθάρης ζητάει στο ακουστικό της Αγγελικής Νικολούλη διαφημιστικό διάλειμμα είναι μοναδική. Και προκαλεί συνήθως μια χαρακτηριστική αντίδραση της δημοσιογράφου. Η οποία δεν μένει απαρατήρητη από το Twitter. Έχει γίνει πλέον ο Σωτηράκης του κοινού, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί και η δημοσιογράφος.

Είναι ο πιο στενός συνεργάτης της, ο άνθρωπος που έχει στο ακουστικό της εδώ και 27 χρόνια μέσα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ.
«Τώρα Σωτηράκη», «Μη με πιέζεις Σωτηράκη», «Δώσε τώρα το break Σωτηράκη», είναι μερικές από τις φράσεις της δημοσιογράφου. Όταν επικοινωνεί με τον σκηνοθέτη της μέσω ακουστικού.

Η σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη μετά από τόσα χρόνια είναι πια σχέση ζωής. Η δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης εκτός από αχώριστοι συνεργάτες είναι και κουμπάροι. Αφού η Αγγελική Νικολούλη είναι η νονά του γιου του, Ευγένιου.