Αγγελική Νικολούλη : Η πρεμιέρα του «Τούνελ» και το εντυπωσιακό τρέιλερ

Συντάκτης: Newsroom

7 Οκτωβρίου 2022 21:03

Εξαφανίσεις καλυμμένες από πέπλο μυστηρίου. Περίεργοι θάνατοι που γεννούν υποψίες και ερωτηματικά. Δολοφονίες που παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Το «Φως στο Τούνελ», η κορυφαία εκπομπή έρευνας με την Αγγελική Νικολούλη,
που πέρυσι βρέθηκε στην πρώτη θέση των παγκόσμιων trends και κατέρριψε κάθε
ρεκόρ τηλεθέασης, ανοίγει το νέο κύκλο αναζητήσεων. Την Παρασκευή
14 Οκτωβρίου στις 23:10 στο MEGA, το «Τούνελ» ανάβει και πάλι το φως.
Στη μακρόχρονη πορεία του, το «Φως στο Τούνελ» έχει συμβάλει στην εξιχνίαση 26
δολοφονιών. Η Αγγελική Νικολούλη και η έμπειρη ομάδα της, με τη βοήθεια
εθελοντών, τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών, έχουν εντοπίσει περισσότερους
από 1.740 αγνοούμενους σε 920 εκπομπές.
Η βραβευμένη δημοσιογράφος έρχεται και φέτος να φωτίσει σκοτεινές υποθέσεις.
Με την επίμονη, ενδελεχή και αποτελεσματική της έρευνα, για 28η χρονιά θα
ενώσει τα κομμάτια και του πιο δύσκολου παζλ. Θα δώσει απαντήσεις σε κάθε
γρίφο. Για το «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, καμία υπόθεση δεν
πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Φως στο Τούνελ – Αγγελική Νικολούλη: «Να μην ξαναζήσουμε ιστορία σαν αυτή της Πάτρας»

Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη: «Να μην ξαναζήσουμε ιστορία σαν αυτή της Πάτρας»

Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε το κοινό την στο Φως στο Τούνελ για το καλοκαίρι χθες αργά το βράδυ, μετά από μια μαραθώνια εκπομπή που τελείωσε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα

Το Φως το Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη έριξαν αυλαία και έδωσαν ραντεβού για το Φθινόπωρο στους θεατές τους. Εκτός απροόπτου βέβαια. Αφού η δημοσιογράφος άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό για έκτακτη εκπομπή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Για την περίπτωση που υπάρξουν εξελίξεις με την Υπόθεση Πάτρας.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο».

«Βέβαια το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους.

Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα. Θα ήθελα να κλείσω με αυτό το παιδάκι που μέσα από τον τάφο του όντως μίλησε. Για να δικαιωθούν και τα άλλα αδελφάκια του. Εκεί ψηλά που είναι τα τρία αγγελάκια. Τα τρία αγγελάκια που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα. Να σας καληνυχτίσω, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο και να κλείσουμε με αυτό το παιδί». Συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στην αυλαία, για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, της ενημερωτικής εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο MEGA. Αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του καναλιού που συνέβαλλαν για την ολοκλήρωση της εκπομπής.