Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της Κωνσταντίνος την αποθεώνει στο instagram

18 Απριλίου 2022 16:14

Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της Κωνσταντίνος την αποθεώνει στο instagram

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την μητέρα του.

Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της Κωνσταντίνος την αποθεώνει στο instagram

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης εκφράζει τον θαυμασμό του για την μητέρα του και για όλο αυτό το έργο που προσφέρει στην κοινωνία και τα δρώμενα τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο ίδιος, ανάρτησε δυο φωτογραφίες της Αγγελικής Νικολούλη, μια σημερινή και μια από την αρχή της καριέρας της.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της.

Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».

Φως στο Τούνελ – Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα…

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του Τζωρτζίνα. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ πρόβαλλε το δεύτερο και πιο αποκαλυπτικό μέρος της συνέντευξής του.
Φως στο Τούνελ – Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα…

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που της γέννησης ήταν προσκολλημένη πάνω μου». Ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;».

«Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της». Απάντησε ο πατέρας.

«Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα».

Όσο αφορά την ουσία που υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει προκαλέσει το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού δήλωσε άγνοια. Αλλά και για τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την βρει. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί» τόνισε.

Συγκεκριμένα δήλωσε, με τη σύζυγό του είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας, έμειναν και πάλι μαζί.

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε.