Αγγελική Νικολούλη: «Πριν μπει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα μίλησε»

1 Απριλίου 2022 21:30

Φως στο τούνελ: νέες συνταρακτικές μαρτυρίες για την υπόθεση της Πάτρας

Συγκλονιστική ήταν η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο θάνατος της Ίριδας προβλημάτισε την οικογένεια, καθώς πέθανε στο σπίτι ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό που αποκτά την έννοια του στοιχέιου ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε».

«Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε», είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε ότι η Τζωρτζίνα προτού οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο είχε μιλήσει με τον τρόπο της.

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως «η Ρούλα μου τον έδινε ανοιχτά, αλλά θέλω να δω και κάτι άλλο στον Μάνο».

«Απ’ ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.