Αγγελική Νικολούλη: Στην τελική ευθεία για το φως… 

17 Μαρτίου 2022 23:00

Αγγελική Νικολούλη: Στην τελική ευθεία για το φως…

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA, ερευνά τρεις σκοτεινές υποθέσεις.

Αγγελική Νικολούλη: Στην τελική ευθεία για το φως…

Η εκπομπή για άλλη μια εβδομάδα ασχολείται με την υπόθεση που έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο. Για την ακρίβεια η Ελληνίδα Μις Μαρπλ είναι στην τελική ευθεία για το φως…
Σε τροχιά εξιχνίασης λοιπόν βρίσκεται η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια.  Είναι δολοφονίες οι θάνατοι των παιδιών ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια;  Οι νέες μαρτυρίες-φωτιά που έρχονται και παρουσιάζονται στην εκπομπή σοκάρουν για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές της εκπομπής. Που για μια ακόμη φορά θα μείνουν άγρυπνοι να παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της δεν θα ρίχνουν μόνο φως στην υπόθεση αλλά αναμένετε να γίνουν για άλλη μια φορά νούμερο ένα στα social media κάτι που θα την κάνει να είναι στα trends. Ειδικά στο Twitter που όπως και την προηγούμενη φορά δεν σταμάτησε στιγμή τον σχολιασμό.

Παράλληλα όμως το «Τούνελ» ερευνά και δύο μυστηριώδεις εξαφανίσεις. Πώς χάθηκαν ξαφνικά οι δύο άνδρες χωρίς να αφήσουν πίσω τους ούτε ένα ίχνος;  Η αγωνία των συγγενών και η έκκλησή τους στην εκπομπή…