Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα για βόμβα την ώρα της εκπομπής και οι απειλές!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Νοεμβρίου 2022 09:35

Νύχτα θρίλερ η χθεσινή για το «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη καθώς δέχθηκε μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο.

Ένα μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο από όπου «έβγαινε» η εκπομπή της δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» και εξέταζε την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη.

Η δημοσιογράφος, διαβάζοντας το μήνυμα που της έδειξε συνεργάτης της, είπε: «Αχ θεέ μου, τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα, όταν ήμουν στο ALTER, είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη.

«Όλα τα έχω ακούσει αλλά είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά».

«Λες και κωλώνουμε εμείς για μία βόμβα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Μετά το μήνυμα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής, ο ίδιος άνθρωπος που το έστειλε, έγραψε στη δημοσιογράφο για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου:

«Για την υπόθεση του Μάριου (σ.σ. Παπαγεωργίου) δε θα βρεις τίποτα, η ιστορία έχει τελειώσει».

Εμφανώς συγχυσμένη, η Αγγελική Νικολούλη απάντησε: «Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δε θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε(…). Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δε θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι δεν έχει τελειώσει.

Για το ‘Τούνελ’ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Χρυσέ μου άνθρωπε, πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε. Γιατί κάποιος, κάποια στιγμή, θα υποδείξει το σημείο.

Απαγάγατε έναν νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε μετά κάπου και δε λέτε τίποτα; Για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία;

Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και όσο έχουμε τους τηλεθεατές δίπλα μας που μας βοηθούν, θα συνεχίζουμε και είμαι σίγουρη ότι και αυτή η ιστορία θα βγει του Μάριου, θα βρεθεί το πτώμα του, ό,τι έχει απομείνει από αυτό, παρόλο που επιχειρήσατε να το κάψετε και το πήγατε αλλού».

Λίγο αργότερα, τέλος, είπε: «Συγγνώμη φίλοι μου για την ένταση πριν στην υπόθεση του Μάριου, αλλά υπάρχουν και κάποια σκληρά καρύδια κακοποιοί που με τον τρόπο τους σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Όταν έχεις πονέσει για μια ιστορία και έχεις αγωνιστεί… ελπίζω να καταλαβαίνετε. Σόρρι για την ένταση».