Αγγελόπουλος σε Σμαραγδή: «Ήταν απαξιωτικός ο τρόπος του και προσβλητικός»

Συντάκτης: Newsroom

3 Νοεμβρίου 2022 13:46

Αγγελόπουλος σε Σμαραγδή: «Ήταν απαξιωτικός ο τρόπος του και προσβλητικός»

O Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή σχετικά με τη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια και τις φήμες που τον ήθελαν να κάνει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη.

Η κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό Μας» βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε φανερά ενοχλημένος:

«Δεν είμαι εδώ σε καμία περίπτωση για να κάνω αυτό το πινγκ πογκ με τον κύριο Σμαραγδή. Ίσα ίσα τον ευχαριστώ και θα σας εξηγήσω γιατί. Εξεπλάγην χθες με τις δηλώσεις του, γιατί το κλίμα μεταξύ μας ήταν πάρα πολύ καλό.»!

«Μου ζήτησε να αναιρέσω κάποιο δημοσίευμα που προέκυψε από ένα ρεπορτάζ, με το οποίο εγώ δε συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από μένα. Αντιθέτως του ζήτησα να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κυρίου Σμαραγδή, παρότι είχαμε γνωριστεί»!

«Ο κύριος Σμαραγδής μου ζήτησε να ανακαλέσω τη δήλωση για τον Καποδίστρια, η οποία ήταν από ένα ρεπορτάζ. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση. Ήταν πάρα πολύ απαξιωτικός ο τρόπος του και πολύ προσβλητικός όχι μόνο προς το πρόσωπό μου.

Αλλά προσβάλλει και τις τρεις εταιρείες παραγωγής και τις τέσσερις ταινίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο imdb μου. Ο κύριος Σμαραγδής δεν ξέρει τη δική μου προσπάθεια για γνώση. Δεν κάνουν έτσι οι δάσκαλοι. Αν ήμουν παιδί του; Εγώ τον αποκάλεσα δάσκαλο όταν πήγα γιατί σίγουρα είχα κάτι να πάρω. Δεν μου έχει προταθεί ο ρόλος του Αλέξανδρου Υψηλάντη, γνωρίζω πολύ καλά κύριε Σμαραγδή την ιστορία. Αν προσβάλλει τόσο πολύ η συμμετοχή μου σε κάποια σίριαλ ως τώρα, εγώ αυτό που έχω να πω στον κύριο Σμαραγδή είναι ότι του υπόσχομαι ότι θα παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα τέσσερα πρότζεκτ αυτά».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Όσα είπε για την κόντρα Ντάνου – Κατσούλη

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Αγγελόπουλου μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», «πρόκειται για μια παρεξήγηση».

«Ο Σάκης νομίζω, έχει βάλει την τελεία του, δεν θέλει να το συνεχίσει αυτό που έχει γίνει, γιατί μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, κάποια λόγια του Ντάνου μεταφέρθηκαν διαφορετικά στον Σάκη Κατσούλη, με αποτέλεσμα εκείνος να ενοχληθεί.

«Ο Σάκης δεν άκουσε ολόκληρη τη συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος του μετέφερε τη δήλωση “ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος”. Κι επειδή έχουν συναντηθεί σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού κι έχουν πει κι ένα γεια, ο Σάκης ψιλοστεναχωρήθηκε».

Τέλος, εξήγησε πως εφόσον ο Σάκης Κατσούλης άκουσε τη συνέντευξη, άλλαξε στάση και μάλιστα, ζητάει συγγνώμη, αν πείραξε κάποιον με τα λεγόμενά του.

«Από εκεί και πέρα, αφού είδε όλη τη συνέντευξη, άκουσε ότι Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι “δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω προσωπικά”. Οπότε, για αυτό σας λέω ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση και νομίζω ότι ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του. Είπε κιόλας ότι αν έχει πειράξει κάποιον με τα λεγόμενά του, του ζητάει και συγγνώμη».