Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Full in love σε βραδινή έξοδο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαρτίου 2023 10:27

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο και τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Ο νικητής του πρώτου «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση, που επίσης έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, επισκέφτηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Οι δυο τους πέρασαν μία ευχάριστη νύχτα και διασκέδασαν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση ήταν διαχυτικοί και ο φακός τους… συνέλαβε σε τρυφερά ενσταντανέ καθώς και να κρατιούνται χέρι – χέρι.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση συνάντησαν τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος αποτέλεσε την αφορμή για τη γνωριμία τους.

Ο νικητής του «Survivor» και η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν με τον πνευματικό τους, τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη και έβγαλαν φωτογραφίες, τις οποίες η Βαμβακούση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του.

Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε .

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού».

Ο Αγγελόπουλος μίλησε πρόσφατα για τη Βαμβακούση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Night Out» του MEGA.

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με τη Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον.

Με τη Δήμητρα έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με τη Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο», είπε μεταξύ άλλων.