Αγγελόπουλος – Βαμβάκουση: Οι πρώτες τους δηλώσεις και η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιανουαρίου 2023 14:13

Αγγελόπουλος - Βαμβάκουση: Οι πρώτες τους δηλώσεις και η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του «Survivor» φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την επίσης παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Δήμητρα Βαμβακούση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη.

Το φημολογούμενο ζευγάρι έκανε τις πρώτες του κοινές δηλώσεις.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Για δουλειά ανεβήκαμε. Συνεργαζόμαστε σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάτι ωραία πράγματα που έρχονται».

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ότι έχετε ακούσει για τη γνωριμία μας είναι λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Εγώ τουλάχιστον, ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει. Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για έχουμε κάνει μια όμορφη συνεργασία. Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος ή ποιος είναι τριγύρω. Νομίζω και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά είναι δύσκολο. Πες ότι θες να γνωριστούμε, δεν το χαλάτε λίγο;».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι’ αυτό».