Άγγελος Ανδριόπουλος: Παντρεύτηκε ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 12:13

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά Άγριες Μέλισσες Άγγελος Ανδριανόπουλος και το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βάλια ψωμιάδη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να γίνει γνωστό το παραμικρό ο ίδιος πάντως αφιέρωσε στην σύζυγο του ένα ποίημα κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας του μπροστά από την εκκλησία.

«Καλό βίο να έχουμε συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας, την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει. Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς.

Καιρός πάει πολύς που αγάπησα το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο. Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος του σύμπαντος όλου. Θα σου φέρω απ τα βουνά λουλούδια εξαίσια, κλέλιες, ζουμπούλια και βελανίδια γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά.

Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές»