Άγγελος Λάτσιος: Η εντυπωσιακή μεζονέτα που μένει στην Εκάλη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Ιανουαρίου 2023 16:00

Ο Άγγελος Λάτσιος μετά το χωρισμό των γονιών του, Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη, επέλεξε να μείνει με τον πατέρα του.

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Γιάννης Λάτσιος κατοικούν σε μονοκατοικία. Πρόκειται για εντυπωσιακή μεζονέτα 400 τετραγωνικών στην Εκάλη, η οποία διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, οι οποίες χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης.

Στον χώρο αυτό παλαιότερα βρισκόταν η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει φωτογραφία από το οίκημα και φαίνεται ότι μοιάζει με… παλάτι!

Από την πλευρά του, και ο Γιάννης Λάτσιος σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram, έχει δείξει φωτογραφία από το εσωτερικό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Latsios (@giannislatsios)

Ο Άγγελος Λάτσιος διατηρεί σχέση με τη Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη. Οι δυο τους, όπως είναι γνωστό, ζουν έναν μεγάλο έρωτα εδώ και δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι πέρασαν το καλοκαίρι τους στην Άνδρο και συνδύασαν τη διασκέδαση με τη δουλειά εργάζονταν και οι δύο στο «Onar», την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος.

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε παλαιότερα στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε για την σχέση που έχει η κόρη της Γαία με τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, είπε: «Όχι, δεν φοβάμαι αυτά τα πράγματα, είναι παιδάκια για μένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δύο παιδιά, τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν, αυτά που λένε, καμιά φορά μου τα στέλνουν οι φίλοι μου και βάζουν τα γέλια».

«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα. Το αφήνω αυτό ελεύθερο, ζουν κάτι δικό τους. Τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας παιδιά, τι να πεις;».