Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με την οποία η Γαία Μερκούρη του ευχήθηκε για τη γιορτή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Νοεμβρίου 2022 11:08

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε χθες την ονομαστική του γιορτή και η αγαπημένη του, Γαία Μερκούρη του ευχήθηκε με ένα μοναδικό τρόπο και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!

Η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε σε instastory ένα κοινό της στιγμιότυπο με τον Άγγελο Λάτσιο και σχολίασε: «Happy nameday partner in crime»!

Με τον τρόπο αυτό, παράλληλα, διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν το ζευγάρι να έχει απομακρυνθεί.

Οι δυο τους, όπως είναι γνωστό, ζουν έναν μεγάλο έρωτα εδώ και δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι πέρασαν το καλοκαίρι τους στην Άνδρο και συνδύασαν τη διασκέδαση με τη δουλειά εργάζονταν και οι δύο στο «Onar», την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος.

Μάλιστα, μετά το πέρασμά τους από την Άνδρο, ξεκίνησαν τις διακοπές τους εντός των… τειχών. Αποφάσισαν να γυρίσουν αρκετά μέρη της Ελλάδας. Το ζευγάρι μαζί με την αδελφή της Γαίας, Ηλέκτρα Μερκούρη και την παρέα τους ταξίδεψαν εντός συνόρων και έκαναν και τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Οι δυο κόρες της Δωροθέας Μερκούρη μαζί με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και τους φίλους τους έφυγαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Και «ανέβασαν» φωτογραφίες στα social media, στις οποίες έδειχναν πόσο πολύ διασκέδασαν.

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε παλαιότερα στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε για την σχέση που έχει η κόρη της Γαία με τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, είπε: «Όχι, δεν φοβάμαι αυτά τα πράγματα, είναι παιδάκια για μένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δύο παιδιά, τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν, αυτά που λένε, καμιά φορά μου τα στέλνουν οι φίλοι μου και βάζουν τα γέλια».

«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα. Το αφήνω αυτό ελεύθερο, ζουν κάτι δικό τους. Τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας παιδιά, τι να πεις;».