Άγγελος Μπράτης: «Από το GNTM θα μου λείψουν περισσότερο οι οπερατέρ και οι ηλεκτρολόγοι…»

17 Μαΐου 2022 09:00

Άγγελος Μπράτης: «Από το GNTM θα μου λείψουν περισσότερο οι οπερατέρ και οι ηλεκτρολόγοι...»

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στο Πάμε Δανάη για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, αφού δεν πρόκειται να τον δούμε στο επόμενο GNTM, αλλά και για τον ρόλο της Βίκυς Καγιά στην τηλεοπτική του πορεία

Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε πως έχει κάνει τον κύκλο του στο GNTM και φέτος ασχολείται με τη νέα του κολεξιόν στο ατελιέ του. Βέβαια δεν θα απέρριπτε μια πρόταση για κάτι νέο στην τηλεόραση.

Η απόφαση να σταματήσει από το GNTM

«Το να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κλείνει και τον κύκλο του. Μέσα από το GNTM έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου κι έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία με την παράγωγη ήταν τέλεια. Η Βίκυ ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο πολύ να πάω στο casting. Με υποστήριξε και τη θεωρώ μέντορα μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φωτά και τον ήχο. Αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω τι θα έκανα».

«Κι εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολλές φορές άλλα δεν σταμάτησα να κάνω τη δουλειά που κάνω. Μόνο μία περίπτωση υπήρχε που δεν ήταν ότι ήμουν αυστηρός. Είχε ξεφύγει κάπως η διάθεση μου, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος», πρόσθεσε ο διάσημος σχεδιαστής.

Αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό για τηλεοπτικές προτάσεις

«Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχθηκα μία πρόταση την οποία και απέρριψα μέσα σε δυο ώρες. δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Εγώ έχω δουλειά και εξακολουθούσα να την έχω όταν έκανα τηλεόραση. Δεν με απασχολούν τα κουτσομπολιά, δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων και δεν έχω καμία αγωνία μη χάσω τη δουλειά. Παίρνω πάρα πολλή συμπάθεια από ηλικιωμένους άλλα και νέα παιδιά. Αστυνομικοί σταματάνε μπροστά από το ατελιέ για να βγάλουμε φωτογραφίες. Από το «Αγγελάρα» στο «κύριος Μπράτης».

Η κατάθλιψη , η «διέξοδος» και η βοήθεια των συναδέλφων

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί».

Πως αποφάσισε να αφήσει το GNTM

«Ήταν δυνατό να αφήσω το GNTM. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν. Ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος. Και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα. Γιατί ένιωθα πολύ άνετα με την ομάδα. Την τρίτη χρονιά του GNTM, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. ο ρόλος μου να γίνει κανονικός ρόλος και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα σε μία συγκεκριμένη εκπομπή».

«Άφησα μούσια, έχασα δεκαπέντε κιλά, φόρεσα γυαλιά και τα πιο ωραία sur mesure κουστουμιά. Δημιούργησα μόνος μου τη μάσκα μου και τον χαρακτήρα μου. Κανένας δεν με σκηνοθέτησε».

Για τo art therapy που κάνει, δήλωσε πως, «έχω κλείσει πάνω από ενάμιση χρόνο που κάνω».

Η γιαγιά… fashion icon και το bullying που έχει βιώσει

«Η γιαγιά μου φοράει πάντα μαντήλια και υπέροχες ρόμπες. Τη λέγαμε από πάντα «γιαγιά Prada». Ήταν το στιλ της. Έχω τρομερή σχέση με τη γιαγιά μου και νομίζω ότι είναι πιο fashion icon από πολλά που νομίζουν και κυρίως από influencers».

«Μερικές φορές περνάω και τώρα bullying, άλλα δεν με απασχολεί πια αυτό. Δεν είμαι άγιος άλλα έχω γίνει και πολύ πιο προσεκτικός. Η τηλεόραση με βοήθησε σε αυτό. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω χορευτής και ηθοποιός. πήγα στο GNTM, έγινα και ηθοποιός και χορευτής».

Το φλερτ και η μεγαλύτερη «θυσία» που έχει κάνει

«Με φλερτάρουν πολύ μέσα από το instagram. Αν έχουν ενδιαφέρον τα μηνύματα, απαντάω. Τα πηγαίνω πάρα πολύ καλά με το φλερτ. Μου αρέσει να φλερτάρω πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να είναι με κάτι ερωτικό, μπορείς να φλερτάρεις και με έναν σκύλο αν θέλεις η με μία γάτα».

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι δεν έφαγα μακαρόνια για δυο μήνες για να χάσω δεκαπέντε κιλά και να πάω στο GNTM». Δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης στο Mega.