Άγγελος Μπράτης: «Για εμένα ο κύκλος του GNTM έκλεισε»

22 Μαΐου 2022 12:50

Άγγελος Μπράτης: «Από το GNTM θα μου λείψουν περισσότερο οι οπερατέρ και οι ηλεκτρολόγοι...»

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για ακόμα μία φορά για το τέλος της συνεργασίας του με το Next Top Model και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποτελεί παρελθόν για το reality μοντέλων μαζί με όλη την κριτική επιτροπή αφού η Βίκυ Καγιά πιθυμεί ολική επαναφορά στο σόου.

«Πολύ ωραία επιστρέφει η Βίκυ, που είναι το GNTM. Το θέμα με τα GNTM όλου του κόσμου είναι ότι τα παιδιά που πηγαίνουν, πρέπει να έχουν μπροστά τους ένα είδωλο να φτάσουν, ένα μοντέλο που όχι απλά τα έχει καταφέρει αλλά έχει γίνει super star. Η Βίκυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος.

Για εμένα ο κύκλος του GNTM έκλεισε, το έκανα τέσσερα χρόνια και μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Πέρασα πολύ ωραία κι έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά από αυτό που καταλαβαίνω. Από όσο γνωρίζω φέτος είναι η Βίκυ κι ο Καράβας επιτροπή»

Ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την κριτική επιτροπή του Next Top Model πλέον έχουν βγει τα μαχαίρια με τους άλλοτε αγαπημένους συνεργάτες να βρίσκονται κυριολεκτικά σε θέση μάχης.

Άγγελος Μπράτης: «Για εμένα ο κύκλος του GNTM έκλεισε»

Οι σχέσεις της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου πλέον βρίσκονται στα τάρταρα με την τελευταία να μιλάμε απαξιωτικό τρόπο για την βασίλισσα του ριάλιτι μόδας.

“Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Δεν έχω καμία πίκρα, είμαι φανταστικά, απλά το GNTM είναι τρεις σεζόν πίσω. Έχουμε προχωρήσει κι εύχομαι να κάνουν όλοι το ίδιο… Εύχομαι να εισακουστεί γιατί η Βίκυ ξέρει πάρα πολύ καλά το GNTM, οπότε ότι πει.”

Φυσικά τα πικρόχολα σχόλια της Έλενα Χριστοπούλου έχουν πυροδοτήσει οι πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά.

“Βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει.

Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό;

Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει.

Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν.

Εγώ θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να συνεργάζομαι αρμονικά με το κανάλι.

Από κει και πέρα τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλω εγώ και το ξέρουμε όλοι όσοι συνεργαζόμαστε με κανάλια.”