Άγγελος Μπράτης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – «Ναι, είμαι σε σχέση»

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 15:18

Άγγελος Μπράτης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - «Ναι, είμαι σε σχέση»

Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Ναι, είμαι σε σχέση. Τελεία», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Δεν είναι η πρώτη μου σχέση στη ζωή μου. Δόξα τω Θεώ, αυτή είναι η τρίτη στη ζωή μου. Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος, είμαι πολύ πιστός γενικά. Η πρώτη μου σχέση είχε 10 χρόνια διάρκεια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη ποτέ, είμαι πάρα πολύ αναλυτικός στη ζωή μου».

«Αυτό που με έλκει σε έναν άνθρωπο είναι η ανθρωπιά, δεν μπορώ να είμαι με κάποιος που δεν είναι καλός. Η καλοσύνη είναι τα πάντα για μένα. Και το να είμαι φίλος, να μπορώ να πω τα πάντα, να μην υπάρχει καμία κριτική κι επίσης να είμαι ίσος, δεν μπορώ τις ανισορροπίες, τους ανταγωνισμούς. Αν είμαι με κάποιον θέλω να είμαι για να περνάω ωραία», απάντησε ο γνωστός σχεδιαστής σχετικά με το τι είναι αυτό που τον ελκύει σε έναν άνθρωπο.

Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το κομμάτι γάμος και παιδιά, αλλά θα με ενδιέφερε να είναι όλα ίσα σε αυτή την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν ίσα πραγματικά δικαιώματα και να μην έχουν μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Άγγελος Μπράτης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφος του σχεδιαστή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφος του επιτυχημένου σχεδιαστή μόδας Αγγέλου Μπράτη.

Ο Άγγελος Μπράτης έχει μιλήσει κατά καιρούς σε διάφορα μέσα ενημέρωσης για την προσωπική του ζωή ξεκαθαρίζοντας πως δεν ασχολούνται τα περιοδικά μαζί του επειδή είναι ομοφυλόφιλος και ο ίδιος επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα θέματα της ιδιωτικής του ζωής.

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολύ ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής.

Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο και σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πως, που και γιατί δεν το λέω. Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!».