Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης: «Πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές»

Δημοσιεύθηκε: 17 Νοεμβρίου 2021 08:30
Άγγελος Θεοδωράκης - Παπαγγελίδης: «Πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές»

Η εκπομπή Mega Stories της Δώρας Αναγνωστοπούλου είχε ένα εκτενές αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό, Μίκη Θεοδωράκη. Ανάμεσα στα πρόσωπα που κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες, ήταν και ο εγγονός του, Άγγελος.

Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης: «Πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές».

«Ο οικογενειακός κύκλος, όπως το αντιλαμβανόταν, ήταν πιο μικρός. Στον οποίο ήμασταν εμείς αλλά ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η σύζυγός του, η γιαγιά μου η Μυρτώ και τα δυο του παιδιά. Ήμασταν και εμείς δίπλα στη μαμά μου. Εκείνη μας πήγαινε συνέχεια κοντά του, μας λάτρευε και μας αγαπούσε.

Advertisement

Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάποια πικρία αυτό που θα πω, αλλά εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές.

Του μίλησα για το παράπονο αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Το προσπάθησα και του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια, δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ακριβώς. Εγώ ένιωθα έτσι και πίστευε ότι θα έπρεπε να νιώθω κάπως αλλιώς». Είπε ο Άγγελος Θεοδωράκης- Παπαγγελίδης.

Advertisement