Αγωγή ύψους 600.000€ της οικογένειας Παντελίδη κατα της Φρόσως Κυριάκου!

Δημοσιεύθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 2020 13:40
Αγωγή ύψους 600.000€ της οικογένειας Παντελίδη κατα της Φρόσως Κυριάκου!

Με μια  νέα αγωγή  τους τα μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν το ποσό των 600.000 ευρώ από τις ασφαλιστικές εταιρίες και τη Φρόσω Κυριακού που επέβαινε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο τζιπ, επιμένοντας πως δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Με όσα βγαίνουν στο φως από ττην  εφημερίδα Πρώτο Θέμαη οικογένεια Παντελίδη την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου κοινοποίησε στον συνήγορο υπεράσπισης της Κυριάκου αλλά και στην ασφαλιστική εταιρία αγωγή ύψους 600.000 ευρώ η οποία πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου.

Σε αυτήν παραθέτονται οι πραγματογνωμοσύνες, η ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα του γενετιστή που όρισε η οικογένεια, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Στην έκθεση πραγματογνωμόνων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Από τη σύγκρουση του οχήματος τόσο με το τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, την ανατροπή του οχήματος και την είσοδο και κίνηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων εντός του χώρου επιβατών καταλήγουμε στο ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT