Άγρια γη: Το μεγάλο φινάλε – Αποκαλύψεις, μια αυτοκτονία και ένας θάνατος

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 12:21

Άγρια γη: Το μεγάλο φινάλε - Αποκαλύψεις, μια αυτοκτονία και ένας θάνατος

Ο Στέφανος θέλει να πάει να καταγγείλει τον Άρη στην Αστυνομία. Όμως, σύντομα, μαθαίνει πως είναι αδελφός του. Από την άλλη, μια άγρια σύγκρουση της Όλγας και του Άρη οδηγεί την Ελπίδα στο νοσοκομείο. Ύστερα από όλα αυτά, η Όλγα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της…

H Ζωή φεύγει από το χωριό έχοντας αποκαλύψει πρώτα την αλήθεια στον Στέφανο για την ταυτότητα του Άρη αλλά και τον φόνο που έχει κάνει ο Γρηγόρης. Εκείνος, θυμωμένος για την απάτη που έχει στήσει ο Άρης, σκέφτεται να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Παράλληλα, η Εύα αποχαιρετά τον Μόνο και ετοιμάζεται να πάει σε νοσοκομείο στο εξωτερικό, όπου θα ξεκινήσει την πειραματική θεραπεία της με την ελπίδα ότι μπορεί να σωθεί.

Όμως δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στον γιο της και φοβάται πως ίσως είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει. Η Ρένα, πάλι, μετά τις εξετάσεις που έκανε, μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Η χαρά της όμως επισκιάζεται, καθώς δεν ξέρει αν ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Αντώνης ή ο Γιώργος. Ο τελευταίος, όταν ενημερώνεται για την εγκυμοσύνη της Ρένας, μπαίνει σε σκέψεις. Από την άλλη, ο Άρης δεν έχει δώσει ακόμα το υλικό από τις κάμερες στην Αστυνομία. Η Όλγα θέλει να ανταλλάξει τη σιωπή του με μια πληροφορία που τον ενδιαφέρει πολύ.

Συγκεκριμένα, να του αποκαλύψει ποιος είναι ο Λεωνίδας. Ακόμη, του ζητάει να φροντίσει να μη μιλήσει ο Χρήστος όταν συνέλθει. Λίγο αργότερα, ο Ορέστης συνεχίζει να παρακολουθεί την Όλγα και καταφέρνει να εντοπίσει το όπλο της κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο Τσακίρης τραυματισμένος. Έτσι, λοιπόν, η γυναίκα μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων.

Ο Χρήστος αναρρώνει

Ο Άρης είναι βαθιά απογοητευμένος με την αρνητική στάση της Ελπίδας απέναντι του. Όμως και η κοπέλα είναι πληγωμένη που της έκρυβε τόσο καιρό την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος υπόσχεται στη Μυρτώ να κρατήσει το μυστικό της και να μην προδώσει τον Άρη. Ωστόσο, όταν γίνεται μάρτυρας ενός καβγά του τελευταίου με την Ελπίδα, αλλάζει γνώμη. Τότε ο Θωμάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Στέφανο, ώστε μην καταδώσει τον αδελφό του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Όλγα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του Χρήστου και παίζει το τελευταίο της χαρτί, σχεδιάζοντας να απαλλαγεί μια και καλή από τον Άρη. Ο Μιχάλης, που ανησυχεί για τους σκοπούς της γυναίκας, ζητάει από τον Άρη να μείνει μακριά της. Λίγο αργότερα, ο τελευταίος αγωνιά για τη μητέρα του και επιτίθεται στην Όλγα πιστεύοντας ότι την έχει βλάψει. Στη συνέχεια, συναντάει τον Στέφανο και επιχειρεί να τον πείσει να μην τον καταγγείλει. Όμως η συζήτησή τους καταλήγει σε άγριο καβγά και πιάνονται στα χέρια.

Παράλληλα, ο Ορέστης πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Χρήστος, ο οποίος αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Από την άλλη, η Ρένα είναι σε δίλημμα και τελικά ομολογεί στον Αντώνη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της.

Ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Άρης είναι αδελφός του

Ο Στέφανος μαθαίνει απ’ τον Θωμά την αλήθεια για τον Λεωνίδα Γαλάνη και σοκάρεται. Συνειδητοποιεί πως η Μυρτώ είναι μητέρα του και ο Άρης αδελφός του και οι αντιδράσεις του μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις εκπλήσσουν τους πάντες. Την ίδια ώρα, ο Άρης πηγαίνει στο τμήμα να παραδοθεί, αλλά ο Ορέστης τον αιφνιδιάζει, καθώς αντί να τον συλλάβει του αντιπροτείνει μια συνεργασία. Λίγα λεπτά αργότερα, η Όλγα καλεί τον Άρη στο σπίτι της και εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι του έχει στήσει παγίδα θανάτου.

Ξαφνικά μια άγρια συμπλοκή ανάμεσά τους παίρνει απρόσμενη τροπή. Η Ελπίδα, στην προσπάθειά της να σώσει τον αγαπημένο της, επεμβαίνει και τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Η κοπέλα οδηγείται στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη ζωή της, ενώ η Όλγα, απελπισμένη, κατηγορεί τον Άρη. Όμως εκείνος δεν δίνει σημασία στα λόγια της, καθώς είναι συγκλονισμένος από την αυτοθυσία της Ελπίδας.

Κι ενώ η Μυρτώ μαθαίνει, συγκινημένη, την αλήθεια για τον Στέφανο, εκείνος κατηγορεί την Όλγα για τα εγκλήματά της. Η τελευταία, μη μπορώντας να διαχειριστεί το βάρος της αποκάλυψης και όσων προκάλεσε στην κόρη της, παίρνει μια απόφαση. Να δώσει τέλος στη ζωή της. Η βοήθεια, μάλιστα, έρχεται από έναν ορκισμένο εχθρό της. Μια οικογένεια διαλύεται, ενώ μια άλλη βρίσκει τους δεσμούς της. Όλοι αντιμετωπίζουν τα ψέματα που είπαν και τις ευθύνες τους, βρίσκοντας τη δύναμη να προχωρήσουν μετά τα λάθη που έκαναν, ενώ η δικαίωση για όσους αδικήθηκαν φαίνεται να είναι κοντά. Ένας θάνατος σφραγίζει το τέλος της εκδίκησης του Άρη, αφήνοντας χώρο στη συγγνώμη και την αγάπη.

Πηγή: my tv