Άγρια μπλεξίματα για τον Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό! Συνελήφθη και δεύτερη φορά μέσα στο αεροπλάνο!

Δημοσιεύθηκε: 15/09/2020 11:54
Άγρια μπλεξίματα  για  τον Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό! Συνελήφθη και δεύτερη φορά μέσα στο αεροπλάνο!

Ξανά στο κρατητήριο βρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του μετά από επεισόδιο που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Into the Skin του Open ταξίδευε με άλλους 3 συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, ενώ φαίνεται οι αστυνομικοί να ενοχλήθηκαν και από τον τρόπο που τους μιλούσε ο παρουσιαστής. Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου, στα οποία βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τους έχει διαμηνυθεί ότι αν δεν φύγουν σήμερα οικειοθελώς από το Μεξικό, θα αναγκαστούν να τους συλλάβουν, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους συνοδεύσει αστυνομικός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να τους παραδώσουν στις ελληνικές αρχές.

Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και -αρχικά- να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Μεξικό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και αναμένεται η αναχώρησή τους απόψε το βράδυ από το Μεξικό.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.