Άγριες μέλισσες: αγνώριστος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος! Με νέο λουκ ο Λάμπρος στις διακοπές του στην Ισπανία

29 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες: δείτε τον Λάμπρο στην εξορία! Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη Λέρο για να μπει στο πετσί του ρόλου

Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των γυρισμάτων στις Άγριες μέλισσες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Οι οποίες ξεκίνησαν μαζί με τη Μαρία Κίτσου στη Σκόπελο για να συνεχιστούν εκτός των… τειχών.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος από τις Άγριες μέλισσες απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης στην Ισπανία, όπως σας αποκάλυψε το iciao. Και μάλιστα έχει υιοθετήσει λουκ τελείως διαφορετικό από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει στη σειρά του ΑΝΤ1.

Όπως φαίνεται από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον instagram από την Ισπανία, έχει αφήσει μουσάκι και φορά σκουλαρίκι στο δεξί του αυτί.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γεμίζει τις μπαταρίες του και προετοιμάζεται για τον τρίτο κύκλο των Άγριων μελισσών. Ο οποίος θα τον βρει εξόριστο στη Λέρο από το καθεστώς της χούντας.

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου των Μελισσών ο Λάμπρος και η Ελένη να έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Όμως τα γκρίζα σύννεφα δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Εκτός από την εξορία, σύμφωνα με τα spoilers, ένα τρίτο πρόσωπο αναμένεται να «εισβάλλει» στη σειρά και να ταράξει τις μεταξύ τους ισορροπίες.