Άγριες μέλισσες: «Αν πειράξεις τον Μπάμπη, θα σε θάψω»

15 Μαΐου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: «Αν πειράξεις τον Μπάμπη, θα σε θάψω»

Σας αποκαλύψαμε ότι ο Μπάμπης στις Άγριες Μέλισσες θα κλέψει την Κορίνα. Οι δύο τους θα φύγουν, θέλοντας να ζήσουν τον μεγάλο έρωτά τους. Αλλά θα σκορπίσουν… θύελλες στο Διαφάνι, αφού ο Ακύλας θα κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω την κόρη του.

Στις Άγριες Μέλισσες η κατάσταση ξεφεύγει, έπειτα από την αποκάλυψη από πλευράς του Μεγαρίτη της σχέσης της Κορίνας με τον Μπάμπη. Ο τελευταίος δέχεται ανελέητο ξυλοδαρμό από τα τσιράκια του Ακύλα. Το σχέδιο του Ακύλα όμως για τον Μπάμπη δεν είναι μόνο να τον χτυπήσει για να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από την κόρη του. Αλλά και να τον σκοτώσει προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα την πλησιάσει ποτέ ξανά.

Ο Μπάμπης με την Κορίνα αποφασίζουν να κλεφτούν. Πίσω από την απόφασή τους αυτή όμως υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Ο Ακύλας θέλει να στείλει την Κορίνα στο εξωτερικό για να ξεχαστεί το όλο ζήτημα. Η απόφασή του όμως φέρνει έντονες αντιδράσεις μέσα στην οικογένειά του.

«Έχεις τρελαθεί που θα στείλεις την κόρη μου στο εξωτερικό! Η Κορίνα θα μείνει εδώ μαζί μου, πάει και τελείωσε». Του τονίζει η Ζωή, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Η Κορίνα θα φύγει και η απόφασή μου δεν αλλάζει! Και κοίτα μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανες τότε και με τον γιο σου γιατί ξέρεις ότι έχω τα μέσα να τη βρω όπου κι αν πάει».

Η Κορίνα αποκαλύπτει τα πάντα στον Μπάμπη και από κοινού παίρνουν την απόφαση να φύγουν μακριά από όλους

Η κόρη του Μεγαρίτη έχει στην αρχή κάποιες αντιρρήσεις, αλλά στο τέλος συμφωνεί με τον Μπάμπη.

Ο νεαρός ανακοινώνει τα νέα στην οικογένειά του αιφνιδιάζοντάς τους. Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση.

Ο Ακύλας εξοργισμένος απειλεί τους πάντες, ενώ όταν βλέπει τον Κυριάκο στο καφενείο ορμάει πάνω του. «Βαμβακά, λέγε πού την πήγε την κόρη μου αυτός ο αλήτης ο γιος σου», και αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές. Ενώ ο Κυριάκος ανταποδίδει: «Κάτω τα βρομόχερά σου από πάνω μου, ρε κάθαρμα! Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον γιο μου γιατί θα σε θάψω».

Και το ξύλο παίρνει άγριες διαθέσεις, ενώ όλοι στο καφενείο έχουν παγώσει στη θέα και προσπαθούν να τους χωρίσουν. «Αυτό δεν θα μείνει έτσι ατιμώρητο! Θα τους βρω και αλίμονο τότε τι θα πάθει ο γιος σου». Απειλεί ο Ακύλας και φεύγει.