Οι “Άγριες Μέλισσες” θα είναι η πιο ακριβή ελληνική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας – τι δεν ξέρεις γι’ αυτήν

24 Μαΐου 2019 13:30

Προσοχή, δεν μιλάμε για το “Και μετά ήρθαν οι μέλισσες” του Θοδωρή Αθερίδη (πολύ διασκεδαστική κωμωδία παρεμπιπτόντως), αλλά για τις “Άγριες Μέλισσες” by ANT1.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για την τηλεοπτική παραγωγή για σίριαλ με το μεγαλύτερο μπάτζετ. Όχι αυτής της σεζόν, ολόκληρης της δεκαετίας.

Νο 1, λοιπόν: Σκηνοθέτης θα είναι ο Λευτέρης Χαρίτος, που είχε βάλει τη σφραγίδα του και στο πολυσυζητημένο “Νησί” του Mega (σ.σ. τη Σπιναλόγκα, αν θυμάστε το θρυλικό σίριαλ στο θρυλικό κανάλι).

Δεν γνωρίζουμε επακριβώς αν θα είναι κάτι αντίστοιχο, όμως, όταν μιλάμε για δημιουργία χωριών με πλατείες και γειτονιές τους -εννοείται, ότι μεγάλο μέρος του σεναρίου θα γυριστεί σε εσωτερικούς χώρους- σίγουρα αναφερόμαστε σε ένα πολύ απαιτητικό, δύσκολο, επομένως και επίπονο οικονομικά πρότζεκτ.

Πρωταγωνιστές, απ’ ό,τι ακούγεται, θα είναι οι βετεράνοι Γιάννης Φέρτης -μας έχει λείψει, η αλήθεια είναι- και Κάτια Δανδουλάκη, που μάλιστα έχουν υπάρξει και… παντρεμένοι για τις ανάγκες του φωτορομάντzου “Ρεβεγιόν, αγάπη μου” σε περιοδικό που κυκλοφορούσε το 1987. 

Όσο για τα γυρίσματα, αναζητούνται locations στον Θεσσαλικό Κάμπο, ενώ ξεκινάνε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιούλιο.

Καλή αρχή το κατακαλόκαιρο!

TIP

Η σκηνογραφία είναι του με την υπογραφή του Αντώνη Χαλκιά, ενώ η πλοκή θα εξελίσσεται κατά τη δεκαετία του ’50. Εννοείται, το κανάλι του Αμαρουσίου αποβλέπει στο να απογειώσει την τηλεθέαση, εξασφαλίζοντας τη συγκεκριμένη σειρά και -βέβαια- τις… διαφημίσεις. Χωρίς σπόνσορες δεν πάμε πουθενά!