Άγριες μέλισσες: Απίστευτο! Η Μυρσίνη ζητά συγγνώμη από τις Σταμίραινες

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Απίστευτο! Η Μυρσίνη ζητά συγγνώμη από τις Σταμίραινες

Όλα τα έχουμε δει στις Άγριες Μέλισσες. Ή μήπως όχι; Γιατί η σειρά του ΑΝΤ1, αν και οδεύουμε στο μεγάλο φινάλε της, μας εκπλήσσει συνεχώς με τις ανατροπές της.

Στις Άγριες Μέλισσες, αυτό που πρόκειται να δούμε λίγο πριν από το τέλος σίγουρα δεν το περιμένουμε. Έρχεται ιστορική συμφιλίωση ανάμεσα στη Μυρσίνη και τις Σταμίραινες; Τα spoilers δίνουν και παίρνουν και κάνουν λόγο για ιστορικό συμβιβασμό! E, αν δούμε κι αυτό, πιστεύουμε ότι τα έχουμε δει όλα στη λατρεμένη σειρά του ΑΝΤ1 που άλλαξε την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Αλήθειες από το παρελθόν έρχονται στο φως, με την οικογένεια των Σεβαστών να απομυθοποιεί τον Σέργιο Σεβαστό! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Η Αγορίτσα, εκνευρισμένη με τα τελευταία γεγονότα, αποκαλύπτει στον Δούκα και στη Μυρσίνη πως ο Σέργιος δεν ήταν εκείνος που πίστευαν. Και δεν αποπειράθηκε να βιάσει μόνο τη Δρόσω, αλλά βίασε και μία κοπέλα από το διπλανό χωριό.

Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Όλοι μένουν άναυδοι. Η Μυρσίνη πέφτει από τα σύννεφα και συνειδητοποιεί τη σκληρή πραγματικότητα. Μήπως τελικά οι αδελφές Σταμίρη είχαν δίκιο και έλεγαν την αλήθεια για τον γιο της; Εκείνη δεν το είχε πιστέψει ποτέ, αλλά πλέον τα γεγονότα άλλα δείχνουν.

H Μυρσίνη δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την αποκάλυψη. Και πηγαίνει στο σπίτι των Σταμίραινων.

Οι τρεις αδελφές αιφνιδιάζονται από την παρουσία της. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμεναν να έλθει στο σπίτι τους.

Η σκηνή αυτή προβλέπεται εκρηκτική. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, η Μυρσίνη θέλει να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του γιου της. Αλλά και για τα λάθη που έκανε η ίδια απέναντι στις τρεις γυναίκες.

Φυσικά, οι αδελφές Σταμίρη είναι καχύποπτες απέναντί της και δεν πιστεύουν αμέσως στα λόγια της. Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, η Μυρσίνη λυτρώνεται, έχοντας μετανιώσει για όλα της τα λάθη. Βέβαια, σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, χάνει το μυαλό της και οδηγείται σε ειδική κλινική.

Η αιτία για αυτή την κατάληξη δε θα είναι μόνο οι αποκαλύψεις του παρελθόντος, αλλά και ο θάνατος του Δούκα Σεβαστού, του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν άλλον.