Άγριες μέλισσες: αρχές Ιουνίου το μεγάλο φινάλε της 2ης σεζόν! Πόσα επεισόδια μένουν ακόμη σύμφωνα με την αποκάλυψη του συγγραφικού διδύμου

Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 2021 01:00
Άγριες μέλισσες: αρχές Ιουνίου το μεγάλο φινάλε της 2ης σεζόν! Πόσα επεισόδια μένουν ακόμη σύμφωνα με την αποκάλυψη του συγγραφικού διδύμου

Το σενάριο του φινάλε για τη 2η σεζόν γράφτηκε στις Άγριες μέλισσες. Την αποκάλυψη έκανε στα social media, το συγγραφικό δίδυμο της πετυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Και ουσιαστικά αποκάλυψε πόσα επεισόδια μένουν μέχρι τους τίτλους τέλους για φέτος.

Η σειρά με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μπαίνει στην τελική ευθεία για φέτος.

«Mόλις παραδόθηκε!!!! Οι ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν ξεκινούν με τις μέλισσές μας πιο άγριες από ποτέ!!!». Με αυτό το σύντομο post και με μία φωτογραφία που δείχνει τον αριθμό των επεισοδίων επέλεξαν να ενημερώσουν το φανατικό τους κοινό η Τσαμπάνη και ο Καλκόβαλης για τη λήξη γραφής του σεναρίου των Μελισσών για φέτος.

Το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου για φέτος, το 276ο, παραδόθηκε στο σκηνοθέτη και στους ηθοποιούς.

Και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γυριστεί και αυτό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του youfly.com το φινάλε για φέτος θα δοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη. Συνολικά οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Άγριες μέλισσες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ακόμη 24 επεισόδια, καθώς χθες μεταδόθηκε το 252ο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη της σειράς Άγριες μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο στην τρίτη σεζόν της σειράς θα φωτιστεί μία σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. Η περίοδος της χούντας.

«Νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021», είπε στο «Πρωινό» και στο δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα.

Επίσης, όπως αποκάλυψε κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν. Ενώ θα υπάρξουν και θάνατοι.

«Κάποιοι ρόλοι σίγουρα θα συνεχιστούν και κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Μοιραία κάποια σειρά που τελειώνει κάποιους ήρωες τους σκοτώνει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι κάστινγκ για την τρίτη σεζόν δεν έχουνε γίνει ακόμη. Τέλος ευχήθηκε ο κόσμος ν’ ακολουθήσει και τρίτη χρονιά τις Μέλισσες.

«Όταν έχεις μια επιτυχία θέλεις να συνεχίσεις να την έχεις. Δε νομίζω πως θα είναι κουραστικό του χρόνου. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Μέλισσες θα κρατήσουν αυτό που κρατάει τον κόσμο. Δε θα το χάσουν. Αυτή η συνταγή που κράτησε δυο χρόνια, δε θα αλλάξει. Θέλω να πιστεύω πως θα μας ακολουθήσει ο κόσμος, κυρίως επειδή μας έχει αγαπήσει πολύ», υπογράμμισε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.