Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η κούκλα που ερωτεύεται τον Λάμπρο

12 Οκτωβρίου 2020 14:20

Πριν λίγες μέρες οι τηλεθεατές συγκλονίστηκαν από το spoiler ότι η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια, Σοφούλα όχι μόνο γίνεται μια όμορφη κοπέλα, αλλά ερωτεύεται τον δάσκαλο Λάμπρο Σεβαστό.

Ποια είναι όμως η καλλονή που θα την υποδυθεί;

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου είναι η νεαρή ηθοποιός η οποία ανήκει στα νέα πρόσωπα, τα οποία εντάσσονται στο σπουδαίο καστ της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Σύμφωνα με το MyTV και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο. Η καλλονή ηθοποιός θα υποδυθεί την μεγάλη κόρη του Περικλή Τόλλια, ο οποίος έξι χρόνια μετά θα γίνει και πάλι ο τοπικός άρχοντας του χωριού, αφού θα αναλάβει ξανά, τα ηνία, ως κοινοτάρχης.

Η μεγάλη τους κόρη, η Σοφούλα έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα, η οποία νιώθει ερωτικά σκιρτήματα για τον Λάμπρο, τον οποία ερωτεύεται σφόδρα και αρχίζει να διεκδικεί έντονα την καρδιά του.

Η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια μαθαίνει δίπλα στη Ρίζω και εκπαιδεύεται για να γίνει μαία. Ο εγγονός του Νέστορα, ο οποίος έχει μεγαλώσει και εκείνος ερωτεύεται την Σοφούλα, ωστόσο, νιώθει απογοήτευση, καθώς, εκείνη είναι τρελά ερωτευμένη με τον Λάμπρο, τον οποίο, πολιορκεί στενά.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου η οποία υποδύεται την Σοφούλα Τόλλια είναι μία νέα ανερχόμενη ηθοποιός, η οποία με εφόδιο τις σπουδές της, ευελπιστεί να διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Σύμφωνα με το βιογραφικό της έχει ήδη φοιτήσει στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο και συνεχίζει τις σπουδές της στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 “Daddy Cool”

Ως Σοφούλα Τόλλια θα γίνει ερωτική αντίζηλος της Ελένης για την καρδιά του Λάμπρου η οποία θα του ομολογήσει τον έρωτά της αλλά εκείνος αφοσιωμένος και δοσμένος απόλυτα στην Λενιώ θα απορρίψει την κόρη του Τόλλια.