Άγριες μέλισσες: αυτό είναι το φινάλε του Κωνσταντή στον δεύτερο κύκλο! Θα είναι ή όχι στον τρίτο;

25 Μαΐου 2021 08:10

Άγριες μέλισσες spoiler: νέος άνδρας στο πλευρό της Δρόσως! Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής που θα τους δει τυχαία στον δρόμο;

Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Γιάννη Κουκουράκη στις Άγριες μέλισσες. Κι αυτό γιατί, παρά την έντονη φημολογία περί του αντίθετου, θα συνεχίσει στη σειρά και την τρίτη σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες είχε ξεκινήσει μία έντονη φημολογία που θέλει τον Κωνσταντή εκτός τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς. Μάλιστα, έχει ξεσπάσει σάλος στα social media και ειδικά στο twitter. Εκεί όπου οι φαν εκφράζουν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο αποχώρησης του ηθοποιού.

Πάντως, τα τελευταία νέα σχετικά με το μέλλον του στις Άγριες μέλισσες θα πρέπει να τους χαροποιούν.

Όπως είναι γνωστό, στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου πιάνει φωτιά στο σπίτι των Σταμίραινων. Αυτό είναι έργο Μυρσίνης, με τη βοήθεια φυσικά του Μελέτη.

Η φωτιά θα καταστρέψει όλο το σπίτι, την ώρα που σε αυτό μέσα είναι η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω, ο Λάμπρος, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος. Τα spoilers που κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι και οι έξι τελικά, πηδώντας από τα παράθυρα θα καταφέρουν να σωθούν. Οπότε ο Κωνσταντής θα μείνει ζωντανός και λογικά θα είναι και στον τρίτο κύκλο.

Μέσα στο σπίτι θα δώσουν μάχη ο Μιλτιάδης και ο Μελέτης, αποφασισμένοι να πάρει ο ένας τον άλλον μαζί του στον θάνατο. Θα πεθάνουν και οι δύο; Κάποια spoilers λένε ότι ένας θα σωθεί. Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως σίγουρο…