Άγριες μέλισσες: αυτό είναι το τέλος του Κωνσταντή στον δεύτερο κύκλο της σειράς

21 Απριλίου 2021 08:00

Άγριες μέλισσες: αυτό είναι το τέλος του Κωνσταντή στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Οι φήμες που κυκλοφορούν ότι ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο των Άγριων μελισσών ήταν ένα σοκ για όλους. Και ειδικά για τους φαν της σειράς στο twitter που ξεσάλωσαν και απαιτούσαν να παραμείνει.

Ο Κουκουράκης απέκτησε τεράστιο φαν κλαμπ με τη… μεταμόρφωσή του στον δεύτερο κύκλο. Και είναι από τους ήρωες που έχει βάλει τη σφραγίδα του στη σειρά. Μάλιστα, ο ρόλος του έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την υπόθεση. Όλοι τον ήξεραν ως δυναμικό και κακομαθημένο. Όμως φέτος βγάζει προς τα έξω και μεγάλη ευαισθησία.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Θα είναι ο Κωνσταντής στην τρίτη σεζόν; Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης παρέδωσαν το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Μέσα σε αυτό, ο Κωνσταντής δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο “τέλος”, από τις Άγριες Μέλισσες. Αυτό σημαίνει πως το πιο πιθανό είναι να τον δούμε στον τρίτο κύκλο. Χωρίς, όμως, να έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσο κομβικός θα είναι ο ρόλος του.

Μάλιστα, δεν είναι ακόμη σίγουρο εάν θα συνεχιστεί η σχέση του με τη Δρόσω. Ή εάν η μοίρα της τελευταίας την προορίζει για κάποιον άλλον.

Επίσης, δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει στο πλευρό της οικογένειάς του ή αποφασίσει να φύγει από το Διαφάνι.