Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται και σώζει τη Δρόσω!

Δημοσιεύθηκε: 15/10/2020 14:30
Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται και σώζει τη Δρόσω!

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τους ήρωες από τις Άγριες Μέλισσες και τις ζωές τους, έξι χρόνια μετά από την ημέρα που τους αφήσαμε. Κάποιοι από αυτούς θα ζουν το ίδιο μαρτύριο, ενώ κάποιοι άλλοι θα ζουν καλύτερες στιγμές.

Ας πάμε όμως στην Τρούμπα του Πειραιά και ας εστιάσουμε στη Δρόσω. Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Σταμίρη, πέρασε πολλά και είναι πλέον τραγουδίστρια στο καμπαρέ Χαβάη. Δίπλα της έχει να την στηρίζει την Μαντάμ Κούλα που είναι υπεύθυνη του μαγαζιού και έχει συμπαθήσει τη Δρόσω από την πρώτη στιγμή.

Η Δρόσω παρά το γεγονός ότι ο Τάκης της τάζει συμβόλαιο σε δισκογραφική βλέπει ότι η σχέση μαζί του δεν τραβάει… Τότε είναι που εμφανίζεται στη ζωή της ο Φίλιππος. Ένας γοητευτικός νεαρός από πλούσια οικογένεια ο οποίος ερωτεύεται τη Δρόσω και την πολιορκεί. Η Μαντάμ Κούλα, ενθαρρύνει τη Δρόσω να αλλάξει ζωή και να ακολουθήσει τον Φίλιππο. Εκείνη διστάζει αλλά τελικά η καρδιά της την οδηγεί προς εκείνον…

Η παρουσία του Φίλιππου εξοργίζει τον Τάκη ο οποίος ζηλεύει βλέποντας ότι κινδυνεύει να χάσει τη Δρόσω. Oι δυο άντρες θα έχουν έναν άσχημο καβγά για τα μάτια της Δρόσως και το αφεντικό διώχνει τον Τάκη από το μαγαζί.

Ποιος είναι όμως ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο Φίλιππος που θα διεκδικήσει την καρδιά της Δρόσως Σταμίρη;

Πρόκειται για ένα νεαρό ηθοποιό που υπηρετεί με πάθος το θέατρο τα τελευταία χρόνια που επέστρεψε από το Λονδίνο όπου εργαζόταν ως μηχανικός! Σπούδασε στο θέατρο Τέχνης με δάσκαλο το Δημήτρη Δεγαΐτη και αποφοίτησε το 2013. Έχει σπουδάσει και πληροφορική με τη οποία ασχολήθηκε και επαγγελματικά. Είναι επίσης πολύ καλός χορευτής!

Για τη ζωή του στην Αγγλία και την Ελλάδα

Σε σχέση με την ζωή μου στην Αγγλία, η Αθήνα είναι μια πόλη που υποφέρει από τη γενικότερα κακή χρήση και έλλειψη σεβασμού στο δημόσιο χώρο, από το παρκάρισμα σε ράμπες για άτομα με αναπηρία, το αναίτιο κορνάρισμα μέχρι τα πεταμένα μπουκαλάκια στους λιγοστά πάρκα. Από την άλλη μεριά όμως, εδώ σίγουρα πάντα κάτι συμβαίνει. Είναι μια πόλη που σφύζει από καλλιτεχνική δραστηριότητα, από τις πλατείες και τους δρόμους μέχρι τα θερινά σινεμά και τις εκθέσεις. Απολαμβάνω πάρα πολύ τις ποδηλατικές μου βόλτες στις αστικές αλλά και στις ‘πράσινες περιοχές’ του κέντρου, έχοντας πάντα την φωτογραφική μου μηχανή στην τσάντα, γιατί, όπως είπα, πάντα κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει εκεί έξω! Παρόλα αυτά, συχνά δραπετεύω από τους ρυθμούς και τη βουή της πόλης στην κοντινή Πάρνηθα και τις ακτές της Αττικής.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT