Άγριες μέλισσες: δείτε τον Λάμπρο στην εξορία! Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη Λέρο για να μπει στο πετσί του ρόλου

20 Ιουλίου 2021 10:30

Άγριες μέλισσες: δείτε τον Λάμπρο στην εξορία! Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη Λέρο για να μπει στο πετσί του ρόλου

Αποφασισμένος να μπει όσο το δυνατόν καλύτερα στο πετσί του ρόλου του είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και μας το δείχνει. Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες ο Λάμπρος θα βρεθεί στην εξορία από το καθεστώς. Πληρώνοντας τις απόψεις του αλλά και τον έρωτά του για την Ελένη.

Ο Λάμπρος στις Άγριες μέλισσες θα είναι το εύκολο θύμα του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τις Σταμίραινες για τον θάνατο του αδελφού του και ο Λάμπρος τις προστατεύι.Οπότε είναι εμπόδιο στα σχέδιά του.

Ο Λάμπρος θα βρεθεί στη Λέρο και δεν θα είναι ο μόνος από το Διαφάνι. Ο ηθοποιός λοιπόν βιώνει την εξορία και τα ιστορικά αυτά γεγονότα, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Βρίσκεται στα Άλινδα της Λέρου, όπου εκεί βρίσκεται το ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο στον Πύργο του Μπελλένη.

Στο ισόγειο βρίσκεται μία αίθουσα αφιερωμένη στον αγωνιστή Κυριάκο Τσακίρη. Ο οποίος εξορίστηκε στη Λέρο και γέμισε με τέχνη τις ώρες της απέραντης μοναξιάς του. Εκεί, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φωτογραφίζει κάποια έργα και τα μοιράζεται με το κοινό. Δείχνοντας πως η νέα εποχή έρχεται στις Άγριες Μέλισσες. Μία εποχή σκοτεινή, έτοιμη να μας καθηλώσει…