Άγριες μέλισσες: δύσκολες ώρες για την Ουρανία και τη Βιολέτα

5 Μαΐου 2022 08:30

Άγριες μέλισσες: Οι μεγάλες μεταγραφές των πρωταγωνιστών! Έτσι εξαργυρώνουν την τεράστια επιτυχία

Δύο αγαπημένες γυναίκες στις Άγριες Μέλισσες θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Η Ουρανία θα φύγει τελικά για την Αμερική και τι θα αλλάξει στη ζωή της Βιολέτας;

Άγριες μέλισσες: δύσκολες ώρες για την Ουρανία και τη Βιολέτα.

Η Ουρανία θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το Διαφάνι και να αναχωρήσει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού; Είναι διχασμένη και το σκέφτεται συνέχεια. Οι φίλες της τής συμπαραστέκονται και κάνουν τα πάντα για να την δουν χαρούμενη. Ακόμη και η Δρόσω σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει την μπουτίκ της, ύστερα από την διάλυση της ταινίας.

Ο Κυριάκος έχει δεχτεί να την ακολουθήσει, μαζί με το παιδί. Όλα είναι έτοιμα, το μόνο που μένει είναι να πάρει τελικά αυτή την απόφαση. Μέσα της τρέμει πως όλα θα διαλυθούν ξανά. Μάλιστα, δεν γνωρίζει εάν ο Άλκης είναι τελικά ο άνθρωπος που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, πλάι του.. Οι μέρες περνούν και ο Άλκης συνεχίζει να την πιέζει.

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το μυαλό της και δεν μπορεί να δει καθαρά

Λίγο πριν το ταξίδι της για την Αμερική, η Ουρανία παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα χωρίσει τον Άλκη και θα παλέψει να ζήσει την οικογένειά της και την επιχείρησή της; Όλα δείχνουν πως ναι, αφήνοντας πίσω της το αμερικανικό όνειρο.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Βιολέτα, η οποία αναμένεται να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση στο Διαφάνι. Ο Σταμάτης δείχνει διαρκώς απέναντί της πως είναι πρόθυμος να αλλάξει, να αφήσει πίσω του τα παλιά. Θέλει μία δεύτερη ευκαιρία από την αγαπημένη του, θέλει να σταθεί πλάι της, μαζί με τον μικρό Ζαχαρία.

Η Βιολέτα, μετά από πολύ καιρό, παίρνει μία ανάσα ανακούφισης και αγαλλίασης πλάι στον μικρό Ζαχαρία. Συμπεριφέρεται σα να είναι η μητέρα του και φροντίζει να μη του λείψει τίποτα. Ο Σταμάτης όλα αυτά τα βλέπει και θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνει το επόμενο βήμα. Όσο ο Σταμάτης την πολιορκεί, τόσο ο Παναγιώτης εξοργίζεται με τη στάση του. Θεωρεί πως δεν έχει αλλάξει και πως μόνο δυστυχία θα φέρει στη ζωή της.

Κανείς τους δεν υποχωρεί. Σταμάτης και Παναγιώτης συγκρούονται, πλέον απροκάλυπτα, για την Βιολέτα, στις Άγριες Μέλισσες. Ποια θα είναι η αντίδρασή της και οι συνέπειες στο καφενείο;