Άγριες μέλισσες: εντολή θανάτου για τον Νικηφόρο!

12 Μαΐου 2022 08:30

Άγριες μέλισσες: εντολή θανάτου για τον Νικηφόρο!

O Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Και αυτά σχεδόν ποτέ δεν βγάζουν σε καλό. Η περίεργη συμμαχία του με τον Ξάνθο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, παρότι ο Σεβαστός πιστεύει ότι θα πετύχει το στόχο του.

Στις Άγριες Μέλισσες ο υδράργυρος της έντασης έχει χτυπήσει κόκκινο. Και ο καθένας θα πάρει αυτό που πρέπει στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1. Ο Νικηφόρος έχει συμμαχήσει με τον… εχθρό όπως λέει ο Δούκας, αλλά οι νέες… παρέες του τον βάζουν σε μεγάλες περιπέτειες.
O Νικηφόρος ζει και πάλι τον έρωτά του με την Ασημίνα, τη γυναίκα της ζωής του. Την ίδια ώρα η ζωή του κινδυνεύει άμεσα. Οι περίεργες συμμαχίες του τον έβαλαν στο στόχαστρο. Έχει μπει στο μάτι και του Ακύλα, οπότε θα πρέπει να προσέχει πολύ.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται συμβόλαιο θανάτου εναντίον του μικρού Σεβαστού. Ο Ακύλας τον έχει βάλει στο μάτι. Το καθεστώς τον έχει βάλει στο μάτι. Δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.
Ακόμη δεν έχει φανεί ποιος δίνει την εντολή θανάτου για τον Νικηφόρο. Όποιος και να τη δίνει, πάντως, το ίδιο είναι. Και ο Σεβαστός θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Σε ένα σημείο της σειράς του ΑΝΤ1 θα εξαφανιστεί από προσώπου γης και η Ασημίνα θα τρελαθεί από την αγωνία της.

Η κατάσταση δείχνει πλέον οριακή και κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα. Όλοι βρίσκονται σε πανικό και ψάχνουν να βρουν τα ίχνη του. Θα βρεθεί ο Νικηφόρος; Θα είναι σώος και αβλαβής ή όχι; Θα καταφέρει να ζήσει ξανά τον έρωτά του με την Ασημίνα και την επανένωση της οικογένειάς του;
Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές. Μέχρι τότε, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να ψάχνει για στοιχεία εναντίον του Ακύλα και των διασυνδέσεών του. Παράλληλα ζει ξανά το love story του με τη σύζυγό του που αποδεικνύεται ότι δεν έσβησε ποτέ.