Άγριες μέλισσες: επανάσταση για το χατίρι σε Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου! Αποκλειστικό παρασκήνιο

Δημοσιεύθηκε: 2 Μαΐου 2021 08:00
Άγριες μέλισσες: επανάσταση για το χατίρι σε Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου! Αποκλειστικό παρασκήνιο

Πώς μπορεί μία ανατροπή που έγινε στο καστ της νέας σεζόν να προκαλέσει επανάσταση αλλά και αναταραχή στο πιο επιτυχημένο φετινό σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης; Στις Άγριες Μέλισσες όλα είναι πιθανά. Και όσο πλησιάζει το τέλος του δεύτερου κύκλου τόσο η αγωνία θα μεγαλώνει αφού στον τρίτο κύκλο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Και ειδικά κάποιες δεν τις περιμένουμε.

Το παραδέχθηκε και ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος. «Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Μοιραία κάποια σειρά που τελειώνει κάποιους ήρωες τους σκοτώνει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Αν και οι τρεις αδελφές δείχνουν ακλόνητες και για την τρίτη σεζόν.

Ποια ήταν όμως η ανατροπή που έφερε επανάσταση; Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγγραφικό δίδυμο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και οι συνεργάτες τους σκέφτονταν πολύ σοβαρά να δώσουν τέλος στον ρόλο της Μυρσίνης. Τον οποίο ενσαρκώνει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται η αλήθεια για τον θάνατο του γιου της Σέργιου που ήταν ο μεγάλος καημός, αλλά και το πρόβλημα υγείας που υπήρχε, υπήρχε η σκέψη να αποχωρήσει από τη σειρά.

Μάλιστα όπως σας έχουμε αποκαλύψει, τις σκέψεις αυτές τις είχαν μοιραστεί με τις πρωταγωνίστριες της σειράς, τη Μαρία Κίτσου και την Έλλη Τρίγγου.

Και οι δύο όμως εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους. Κι αυτό γιατί ο ρόλος της Μυρσίνης είναι κομβικός στις Άγριες μέλισσες, αφού είναι το αντίπαλο δέος των αδελφών Σταμίρη. Επίσης, η Διδασκάλου είναι η αγαπημένη των τριών αδελφών. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σχέσεις της με τις Κίτσου, Τρίγγου και Μιχαλάκη είναι κάτι παραπάνω από άριστες και ειδικά οι δύο τελευταίες τη θεωρούν σπουδαία δασκάλα.

Οι αντιρρήσεις των δύο πρωταγωνιστριών προκάλεσαν πονοκέφαλο στους συγγραφείς και τελικά έγινε η ανατροπή.

Η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει και την τρίτη σεζόν στις Άγριες μέλισσες.

Μάλιστα, λέγεται ότι ήδη έχει υπογράψει για την παραμονή της στη σειρά που τα «σπάει» στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτή η ανατροπή δεν μπορούσε να μη γίνει γνωστή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που δεν έχουν τελειώσει ακόμη για το φινάλε του δεύτερου κύκλου (το τελευταίο επεισόδιο ετοιμάστηκε από τους συγγραφείς και δόθηκε στον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο). Και η αλήθεια είναι ότι δεν πέταξαν και όλοι από τη χαρά τους. Κι αυτό γιατί υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που ακόμη δεν έχουν πληροφορηθεί αν θα είναι ή όχι στην τρίτη σεζόν.

Κάποιοι πάντως έχουν αποφασίσει να μην είναι και του χρόνου στη σειρά. Είτε γιατί ο ρόλος τους ολοκληρώνεται είτε γιατί εκείνοι θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Πηγή: εφημερίδα Spirto

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT