Άγριες μέλισσες: έρχεται η εβδομάδα των υπογραφών για την τρίτη σεζόν! Τι γίνεται με Μελέτη και Κωνσταντή

Δημοσιεύθηκε: 1 Μαΐου 2021 08:00
Άγριες μέλισσες: έρχεται η εβδομάδα των υπογραφών για την τρίτη σεζόν! Τι γίνεται με Μελέτη και Κωνσταντή

Η πιο μεγάλη ώρα για το καστ της τρίτης σεζόν έφτασε στις Άγριες μέλισσες. Και η εβδομάδα που έρχεται είναι η πλέον καθοριστική για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, έρχεται η ώρα των υπογραφών που θα κρίνουν ποιοι θα βρίσκονται την τρίτη χρονιά στη σειρά του ΑΝΤ1. Είναι η δεύτερη δόση των υπογραφών που αναμένεται να είναι και κομβική.

Κι αυτό γιατί θα δοθεί λύση στα δύο μεγάλα ερωτηματικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο καστ.

Οι τρεις αδελφές Σταμίρη έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει. Το ίδιο και ο Δούκας με τη Μυρσίνη. Λογικά είναι θέμα… ωρών η υπογραφή και του Νικηφόρου.

Οπότε όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στον Μελέτη και τον Κωνσταντή. Αυτές είναι οι μεγάλες εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) είναι το μεγαλύτερο από τα ερωτηματικά. Τα spoilers θέλουν να αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη ότι εκείνος σκότωσε τον Γιάννο και εκείνος πάει να τον πνίξει. Ο Μελέτης πεθαίνει; Αν υπογράψει και είναι την τρίτη σεζόν θα σημαίνει ότι τελικά δεν πεθαίνει. Και οι τέσσερις που θα φύγουν σίγουρα θα είναι οι Βόσκαρης, Ανέτ, Μιλτιάδης και Αλέξης.

Αυτή η εβδομάδα θα κρίνει και το μέλλον του Κωνσταντή (Γιάννη Κουκουράκη). Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες παραμονής είναι με το μέρος του ηθοποιού. Αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές καλό θα είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT