Άγριες μέλισσες: ερωτική εξομολόγηση του Νικηφόρου στην Ασημίνα! «Δώσε μου δεύτερη ευκαιρία»

26 Απριλίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες: ποιος πιάνει στα πράσα Νικηφόρο και Ασημίνα!

Η μεγάλη επανένωση δεν πρόκειται να αργήσει στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι η Ασημίνα είναι η γυναίκα της ζωής του και πως ποτέ δεν την ξεπέρασε. Έτσι, αποφασισμένος για όλα, παίρνει τις αποφάσεις του και δεν πρόκειται να κάνει πίσω

Άγριες μέλισσες: ερωτική εξομολόγηση του Νικηφόρου στην Ασημίνα! «Δώσε μου δεύτερη ευκαιρία»

Ο γάμος του με τη Ρένα δεν μπορεί να γίνει. Μπορεί η στιγμή για τη μνηστή του να είναι δύσκολη, εξαιτίας της ξαφνικής απώλειας του πατέρα της. Όμως, το ποτάμι για εκείνον δεν γυρίζει πίσω. Θα πρέπει να ρίξει την αυλαία σε αυτή τη σχέση. Και θα το κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί.

Βαθιά πληγωμένος από αυτή την κατάσταση, της εξηγεί πως δεν είναι σε θέση να την παντρευτεί, από τη στιγμή που μέσα του δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα συναισθήματα που νιώθει. Η Ρένα καταρρέει, ξεσπά, όμως ο Νικηφόρος έχει πάρει την απόφασή του. Και δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω.

Μετά το τέλος της σχέσης του με τη Ρένα, ο Νικηφόρος θα τρέξει στην Ασημίνα. Στη μοναδική γυναίκα που του έχει σημαδέψει όλη τη ζωή. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, θα την κοιτάξει στα μάτια και θα της πει πόσο την αγαπάει. Θα τη ρωτήσει εάν αισθάνεται το ίδιο για αυτόν. Θα της κάνει ερωτική εξομολόγηση, θα της επισημάνει όλα όσα αισθάνεται για εκείνη τόσα χρόνια.

Μάλιστα, δεν θα διστάσει να της προτείνει να σβήσουν το παρελθόν, τραβώντας μία κοινή πορεία μαζί. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Νικηφόρος θα ζητήσει από την Ασημίνα μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Ασημίνα στην αρχή θα τρομάξει. Αλλά τα αισθήματα που νιώθει για τον Νικηφόρο δεν σβήνουν. Έτσι θα του πει στο τέλος το μεγάλο ναι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η οικογένειά τους θα ενωθεί ξανά και θα είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα, οι εκπλήξεις για το ζευγάρι δεν θα σταματήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.