Άγριες Μέλισσες: Έσβησαν τα φώτα στο Διαφάνι! Η τελευταία μέρα των γυρισμάτων έκρυβε πολλές συγκινήσεις

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 08:50

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο ερωτηματικό τριών χρόνων στη θρυλική σειρά που έμεινε αναπάντητο

Οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση. Και έπειτα από τρία χρόνια ρίχνει τους τίτλους τέλους. Τα φώτα της δημοσιότητας σβήνουν πάνω από το Διαφάνι. Και το θρυλικό χωριό ερημώνει.

Για τις Άγριες Μέλισσες στο spoiler για το μεγάλο φινάλε ακούγεται η μεγαλύτερη αλήθεια. Ότι η σειρά του ΑΝΤ1 κατάφερε να φέρει επανάσταση στον χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας. Και άλλαξε όλη τη ματιά των καναλιών και το πρόγραμμά τους. Πλέον, το βάρος έπεσε στη μυθοπλασία και όχι στα ριάλιτι.
Και κάθε χρόνο τα πράγματα πλέον γίνονται όλο και καλύτερα. Γιατί οι σειρές αυξάνονται και ειδικά τη νέα σεζόν οι σειρές σε όλα τα κανάλια θα είναι πολλές και πολύ καλές.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών. Έπειτα από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς αλλά και καθημερινής επαφής, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν.

Το Διαφάνι πλέον είναι… κλειστό, ενώ οι πρωταγωνιστές έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες τους.
Μία πολύ δύσκολη μέρα, αφού οι Άγριες Μέλισσες ήταν καθημερινότητά τους. Ενώ δημιουργήθηκαν πολύ δυνατές φιλίες. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάρη στη σειρά αναπτύχθηκαν και ειδύλλια όπως του Αναστάση Ροϊλού και της Ερριέττα Μανούρη ή της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη και του Θανάση Τότσικα.

Οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν ήταν πολύ δυνατές και αυτό το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στο καστ ήταν και το συστατικό της μεγάλης επιτυχίας των Άγριων Μελισσών. Εκτός φυσικά από το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το Διαφάνι είναι πλέον έρημο. Κλειστά όλα, ακόμη και το θρυλικό καφενείο της Βιολέττας που ουσιαστικά ήταν το επίκεντρο των εξελίξεων.

Οι πρωταγωνιστές ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα και αγκαλιασμένοι είπαν αντίο στο θρυλικό χωριό. Πλέον κοιτούν τις νέες προκλήσεις στις καριέρες τους, αλλά οι Άγριες Μέλισσες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα τους. Όπως και στο τηλεοπτικό κοινό που τις λάτρεψε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Karakasi (@elenikarakasi)