Άγριες μέλισσες: έτσι σώζει τη ζωή του Μπάμπη και της Κορίνας ο Μελέτης

19 Μαΐου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: έτσι σώζει τη ζωή του Μπάμπη και της Κορίνας ο Μελέτης

Σε συναγερμό βρίσκονται όλοι στις Άγριες Μέλισσες έπειτα από την εξαφάνιση του Μπάμπη και της Κορίνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να κλεφτεί, αν και ξέρει ότι οι αντιδράσεις θα είναι πολύ έντονες. Και ειδικά του Ακύλα.

Στις Άγριες Μέλισσες, όπως σας αποκαλύψαμε, η κατάσταση πλέον μυρίζει μπαρούτι. Ο Ακύλας σε έξαλλη κατάσταση απειλεί να αφανίσει όλο το χωριό. Πρώτος στόχος του είναι ο Κυριάκος. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Ακύλας απειλεί να σκοτώσει τον Μπάμπη. Βέβαια και ο Βαμβακάς δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτή την απειλή του Μεγαρίτη.

Το σίγουρο είναι ότι η Κορίνα και ο Μπάμπης θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν τεράστιο κίνδυνο, στη σειρά του ΑΝΤ1. Όμως, όπως σας έχουμε τονίσει, ο Μελέτης θα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός και θα τους σώσει.

Όλα ξεκινούν όταν ο Μπάμπης κι η Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι για να γλιτώσουν από τα νύχια του Ακύλα. Αυτή η φυγή τους, όμως, προκαλεί περισσότερο την οργή του, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τους κάνει να το πληρώσουν.

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο. Την ίδια στιγμή, έχει τεράστιο μίσος για τον Μπάμπη, που θέλει να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια!

Ο Ακύλας μόνο ένα πράγμα έχει στο μυαλό του

Κάποτε τον έσωσε και τώρα άπλωσε τα χέρια του στην κόρη του; Η τιμωρία του θα είναι σκληρή. Καθώς ο Ακύλας και οι άντρες του κυνηγούν την Κορίνα και τον Μπάμπη, οι δυο τους κινούνται όσο πιο προσεκτικά μπορούν.

Μία κίνηση και μπορεί να τους εκθέσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Τότε, ο Μελέτης θα εμφανιστεί και θα σώσει την Κορίνα και τον Μπάμπη. Με τη βοήθειά του θα πάνε σε ένα ασφαλές μέρος. Ο Μελέτης ουσιαστικά θα σώσει τη ζωή τους κι εκείνοι τον ευγνωμονούν γι’ αυτό που έκανε.

Γιατί όμως ο Μελέτη προέβη σε μία τέτοια κίνηση; Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να εξιλεωθεί στα μάτια της πρώην γυναίκας του. Είναι, άλλωστε, το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει για να της αποδείξει τι άνθρωπος είναι.