Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Στάνκογλου: Αποκαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του «Θωμά Κυπραίου»

12 Οκτωβρίου 2019 10:45

Στάνκογλου

Από την πρώτη σκηνή του στις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Στάνκογλου κατόρθωσε με ευκολία να μαγνητίσει τους τηλεθεατές και να φέρει το μυστήριο με τον ήρωα του, Θωμά Κυπραίο. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη για όλα όσα πρόκειται να δούμε σύντομα στις οθόνες μας!
«Υποδύομαι τον Θωμά Κυπραίο, που καταφθάνει στο χωριό και μοιάζει δισυπόστατος, για να μην πω… τρισυπόστατος χαρακτήρας, «ταλέντο» που θα ξεδιπλώσει σιγά σιγά μέσα στον χρόνο. Πρόκειται για άνθρωπο που έχει σκοτεινό παρελθόν, το οποίο όμως θέλει να πετάξει από πάνω του. Στην πορεία θα συνδεθεί με πολλούς, με την Ελένη (Μαρία Κίτσου) και τον Νέστορα (Παύλος Ορκόπολος) όμως θα τον δούμε να συνδέεται πιο βαθιά και ουσιαστικά».
Συνδέονται από το παρελθόν ή στο παρόν τους;
«Με τον Νέστορα από το παρελθόν, αλλά δεν γίνεται να αποκαλύψω από τώρα με ποιον τρόπο. Το μόνο που θα πω είναι ότι τόσο με την Ελένη όσο και με τον Νέστορα ο Θωμάς Κυπραίος αναπτύσσει μια αρκετά δυνατή σχέση».
Εάν υπήρχε μια μηχανή του χρόνου, σε ποια εποχή θα επιλέγατε να επιστρέψετε;
«Στη δεκαετία του ’20 ή εκεί γύρω στο ’60. Υπήρχε μια διαφορετική ανάπτυξη τότε, τα ρούχα, τα κοστούμια τους, η Αθήνα, ο Πειραιάς… Πρέπει να ήταν πολύ όμορφα… Όσο για τη μουσική του ’60, τη λατρεύω»