Άγριες Μέλισσες: γνωρίστε τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη που μπαίνουν στον τρίτο κύκλο της σειράς

11 Αυγούστου 2021 14:15

Άγριες Μέλισσες: γνωρίστε τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη που μπαίνουν στον τρίτο κύκλο της σειράς

Η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δημήτρης Τσίκλης μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες. Είναι τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη. Δύο παιδιά γεμάτα ζωή και ένοχα μυστικά από το παρελθόν. Δύο νέοι χαρακτήρες που θα γίνουν ένα με τους κατοίκους του Διαφανίου, διαμορφώνοντας σχέσεις, προκαλώντας εντάσεις…

Άγριες Μέλισσες: γνωρίστε τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη που μπαίνουν στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Μία οικογένεια σκοτεινή και απλησίαστη, που στον έξω κόσμο φαίνεται ευτυχισμένη και καλή.

Ο Δημήτρης Τσίκλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1996

Το 2018 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή “Δήλος” – Δήμητρα Χατούπη. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων στο “Η Τραγωδία του Βασιλιά Ριχάρδου Γ’” του Ουίλιαμ Σαιξπητ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αλλά και στο “Πεθαίνω σαν Χώρα” του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία της Ρούλας Πατεράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο “Η Ζωή Εν Τάφω” της ΕΡΤ αλλά και στα “Κλεμμένα όνειρα” του Mega.

Το ταλέντο του Δημήτρη Τσίκλη δε σταματάει στην υποκριτική αφού ο 25χρονος είναι μέλος της μεικτής χορωδίας του ωδείου Kodaly και έχει λάβει μέρος στο Αφιέρωμα στον Νίκο Παπακώστα στα πλαίσια του West Side Mountains Doc Festival.