Άγριες μέλισσες: H αντίδραση της Μυρσίνης για την εγκυμοσύνη της Δρόσως

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: H αντίδραση της Μυρσίνης για την εγκυμοσύνη της Δρόσως
O γάμος της χρονιάς είναι γεγονός στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω, έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα, αποφάσισαν τελικά να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στις Άγριες Μέλισσες, όταν η κρίση χτύπησε την πόρτα του ζευγαριού, πολλοί πίστεψαν ότι στο τέλος δεν θα τα καταφέρουν. Ακόμη και τα spoilers που κυκλοφόρησαν μιλούσαν για οριστικό χωρισμό και αντίο της Δρόσως που θα έφευγε στο εξωτερικό.

Η αγάπη όμως του ζευγαριού, που φούντωσε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 αποδείχθηκε πάρα πολύ δυνατή. Και νίκησε όλα τα εμπόδια. Από την αρχή φαινόταν ότι αυτό που ένιωθαν ήταν πάρα πολύ δυνατό. Από τη μέρα που ο Κωνσταντής είδε τη Δρόσω να τραγουδάει στην Τρούμπα και αποφάσισε να την κάνει να γυρίσει στο Διαφάνι.

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ερωτευμένο και ευτυχισμένο. Και την ευτυχία τους θα σφραγίσει ο ερχομός ενός μωρού, καθώς αποκαλύπτεται ότι η Δρόσω είναι έγκυος.

Ας δούμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Η Δρόσω ντύνεται νυφούλα έχοντας από δίπλα τις πολυαγαπημένες της αδελφές Ελένη και Ασημίνα που είναι πολύ συγκινημένες.

Την ώρα του μυστηρίου Νικηφόρος και Ασημίνα αρραβωνιάζονται κρυφά και ο παπά Γρηγόρης που είναι παρών πείθει το ζευγάρι να παντρευτεί μαζί με την Δρόσω και τον Κωνσταντή. Κι αυτό για να τηρηθεί το έθιμο της εποχής εκείνης που δεν επέτρεπε στα αδέλφια να παντρευτούν δύο αδελφές παρά μόνο αν το μυστήριο γίνονταν την ίδια στιγμή. Έτσι έχουμε δύο γάμους και διπλές χαρές για το Διαφάνι.

Τα ευχάριστα όμως συνεχίζονται καθώς η Δρόσω έπειτα από μία λιποθυμία, μαθαίνει πως είναι έγκυος. Μπροστά είναι και ο Κωνσταντής. Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στη σειρά. Η μόνη που θα αντιδράσει αρνητικά θα είναι για μια ακόμη φορά η Μυρσίνη. Η οποία γίνεται πυρ και μανία στο άκουσμα ότι η Δρόσω περιμένει παιδί από τον γιο της τον Κωνσταντή. Την ώρα που έχει να αντιμετωπίσει το εξώγαμο παιδί του Σέργιου. Ποια θα είναι η αντίδραση του Κωνσταντή στη μητέρα του; Και ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα;