Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη καταρρέει! Θα μάθει ο Λάμπρος ότι είναι έγκυος από τον Βόσκαρη;

22 Οκτωβρίου 2020 15:30

Ακόμη πιο συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις, οι  ανατροπές και οιδυνατές στιγμές στα επόμμενα επεισόδια των Άγριων Μέλισσων.

 Ο Βόσκαρης ανακαλύπτει ότι η Ελένη είναι έγκυος και σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το “πρόβλημα”. Ωστόσο για πρώτη φορά ο Γκούμας νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει. Λίγη ώρα μετά ο Λάμπρος τη βρίσκει σε κακά χάλια στο επισκεπτήριο αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του λέει την αλήθεια για να τον προφυλάξει. 

 Από την άλλη η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι. Όμως η επίσκεψη μιας νεαρής κοπέλας και φίλης της, ίσως βοηθήσει προς; αυτή την κατεύθυνση. Εν τω μεταξύ η Ελένη περνάει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της και είναι συντετριμμένη από μια αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη. Η ίδια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της όταν μαθαίνει πως ο επιθεωρητής Καρέλης καταφτάνει για να την εξετάσει και σκέφτεται να ομολογήσει όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Είναι, όμως, αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής.

 Από την άλλη η Δρόσω αλλα σκέφτεται να εγκαταλείψει την Τρούμπα την ώρα που στο Διαφάνι ο Λάμπρος και η Βιολέτα υποδέχονται επιτέλους τον Μιλτιάδη στο σπίτι τους΄που σύντομα όμως διαπιστώνουν πως δεν είναι αυτός ο Μιλτιάδης που γνώριζαν.

 Κι ενώ ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του Δούκας νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος  από τον πόνο που νιώθει στο στήθος και παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κατέβει στο χωριό για βοήθεια. Ο κλοιός γύρω του στενεύει. Ποιος θα είναι αυτός που θα τον ανακαλύψει;