«Άγριες Μέλισσες»: Η γυναίκα με τα κόκκινα που θα τινάξει στον αέρα την σχέση Ουρανίας – Κυριάκου

Δημοσιεύθηκε: 5 Ιανουαρίου 2020 09:23
«Άγριες Μέλισσες»: Η γυναίκα με τα κόκκινα που θα τινάξει στον αέρα την σχέση Ουρανίας - Κυριάκου

Η σειρά «Άγριες μέλισσες» επιστρέφει και εντάσσεται και ένας νέος ρόλος, η Μαρίκα. Η Μαρίκα καταφθάνει στο Διαφάνι με αποκαλύψεις στη βαλίτσα της για τη ζωή του Κυριάκου, που θα έχουν τόση ένταση ώστε η Ουρανία θα αποφασίσει να τον βγάλει από τη ζωή της.

Άγριες

Μέσα από τις κουβέντες που ξέφευγαν κατά καιρούς από τον Κυριάκο, όταν μιλούσε με την γυναίκα του Ουρανία για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, υπήρχαν υπονοούμενα ότι κάποιο μυστικό κρύβει. Και πράγματι ο Κυριάκος όπως θα αποκαλυφθεί στα νέα επεισόδια της νέας χρονιάς, ζούσε διπλή ζωή.

Άγριες
Ποια είναι η Μαρίκα;
Άλλη μια θεατρική ηθοποιός κάνει την εμφάνισή της στο ήδη πλούσιο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες», στα πρώτα, πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς. Η Αθανασία Κουρκάκη, η οποία αναμένεται να υποδυθεί την Μαρίκα, γεννήθηκε στην Καρδίτσα και παρότι ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μαγεύτηκε από το θέατρο.
Μπήκε στη σχολή του Εθνικού και έκτοτε έχει λάβει μέρος σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις. Φέτος, η ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης με τίτλο «The Proof Show», στο Red Jasper Theater.
Ανάμεσα στις παλιότερες παραστάσεις όπου συμμετείχε ξεχωρίζει το έργο «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» με την παιδική σκηνή «Κατίνα Παξινού» του Εθνικού Θεάτρου και παλιότερα, μια ακόμη μουσική θεατρική παράσταση, η «Σταχτομπούτα».