Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους
Ο ρόλος της στις Άγριες μέλισσες αυτή την τριετία ήταν κομβικός. Κινούμενη μέσα στη δολοπλοκία σφράγισε με την παρουσία της την τριετία της σειράς του ΑΝΤ1.

Στις Άγριες Μέλισσες, το τέλος της Μυρσίνης Σεβαστού θα είναι σοκαριστικό. Και μέσα από αυτό θα αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έκανε. Ειδικά στα παιδιά της και στις αδελφές Σταμίρη.

Η γυναίκα που προκάλεσε πόνο, οργή κι απόγνωση στους γύρω της, δίνει τη δική της μεγάλη και άνιση όπως αποδεικνύεται μάχη. Και πέφτει στο τέλος ηττημένη από τα ίδια της τα λάθη.

Η αρχή του τέλους για την πρωταγωνίστρια θα έλθει με το άκουσμα της είδησης του Δούκα. Ο σύζυγός της, ο άνθρωπος που σφράγισε τη δική της ζωή, θα πέσει νεκρός έπειτα από άγρια μάχη με τον Ακύλα. Ο τελευταίος θα τον σκοτώσει, πυροβολώντας τον, αφού ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδιά του.

Όταν στο Διαφάνι μαθαίνουν τον θάνατο του Δούκα, ο τρόμος τους κυριεύει όλους. Η Μυρσίνη καταρρέει στο άκουσμα πως το μοναδικό της στήριγμα πέθανε με τόσο σκληρό και βάναυσο τρόπο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Έρχεται και το χτύπημα για τον γιο της Σέργιο που την αποτελειώνει.

Η εικόνα του Σέργιου δεν ήταν η εικόνα του άγιου παιδιού που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν στη ζωή του. Αυτήν είχε πλάσει στο μυαλό της. Η Αγορίτσα εξομολογείται στη Μυρσίνη πως ο γιος της ήταν αποδεδειγμένα, ένας βιαστής!

Η Μυρσίνη σταδιακά αρχίζει να τρελαίνεται, στις Άγριες Μέλισσες.

Τα τελευταία spoilers θέλουν την ηρωίδα της σειράς να παθαίνει εγκεφαλικό και να χάνει γενικότερα την επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω της. Η Πηνελόπη, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θλίβονται για την μητέρα τους. Όμως δεν αντιδρούν καθόλου. Για εκείνους η σχέση μάνας-παιδιών έχει χαθεί οριστικά και αμετάκλητα.

Η Μυρσίνη θα πάρει τους δρόμους τρελαμένη, στη σειρά του ΑΝΤ1. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τη δούμε να λυγίζει και να ζητά συγγνώμη από τις αδελφές Σταμίρη, για όλα τα δεινά που πέρασαν εξαιτίας της.

Το τέλος της θα είναι συγκλονιστικό. Μόνη κι αβοήθητη, χωρίς κανέναν, χάνει το μυαλό και την ψυχραιμία της. Μόνο η Αγορίτσα τρέχει να την βοηθήσει. Θέλει να σταθεί δίπλα της για να γίνει πάλι καλά. Όμως, είναι πλέον πάρα πολύ αργά. Η υγεία της έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ. Και η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Η Μυρσίνη πεθαίνει στο φινάλε. Δεν μπορεί να ζήσει καιρό χωρίς τον άνδρα της ζωής της…