Άγριες μέλισσες: Η περίεργη συμμαχία που φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο ερωτηματικό τριών χρόνων στη θρυλική σειρά που έμεινε αναπάντητο

Η απόδραση του Ακύλα από τις φυλακές δημιουργεί νέα δεδομένα στις Άγριες Μέλισσες. Ο τρόμος κυριαρχεί και πάλι πάνω από το Διαφάνι, ενώ δημιουργεί και μία συμμαχία που σίγουρα δεν την περιμένει με τίποτα το τηλεοπτικό κοινό.

Στις Άγριες Μέλισσες, η φυλάκιση του Ακύλα Μεγαρίτη δίνει μία ανάσα αισιοδοξίας για τη συνέχεια στους κατοίκους του χωριού και στην οικογένειά του. Σύντομα όμως η κατάσταση θα αντιστραφεί αφού καταφέρνει να δραπετεύσει.

Ο Ζάχος και ο Πέτρος είναι σίγουροι ότι ο Ακύλας δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια στο κελί του. Είναι σίγουροι ότι θα αποδράσει και παλεύουν όσο μπορούν για να εμποδίσουν αυτή την κατάληξη. Όμως, η προσπάθειά τους δεν θα είναι επιτυχής.

Η απόδραση του Ακύλα μετατρέπεται σε μακελειό

Κάποιοι καταφέρνουν να ξεφύγουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα έχουν την ίδια καλή κατάληξη, αφού θα χάσουν τη ζωή τους.

Όλοι είναι τρομοκρατημένοι από την απόδραση του Μεγαρίτη στη σειρά του ΑΝΤ1. Στο Διαφάνι επικρατεί πανικός.Όταν ίδια ώρα και η οικογένειά του είναι ανάστατη. Και ψάχνει να βρει πού έχει κρύψει τα χρήματά του που θα είναι η κινητήριος δύναμή του για να φτιάξει ξανά τον… στρατό του και να εκδικηθεί όσους τον έστειλαν στη φυλακή. Αλλά και τη Ζωή που του αποκάλυψε ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του.

Η αγωνία λογικό είναι να έχει χτυπήσει κόκκινο και όλοι ανησυχούν ότι ο Ακύλας θα επιτεθεί στο χωριό.

Ο Δούκας αναλαμβάνει δράση. Καταφέρνει να πείσει το Διαφάνι με τη βοήθεια του Ζάχου και του Πέτρου ότι μπορεί να τους βοηθήσει να προστατευτούν. Ο Ακύλας διψάει για εκδίκηση και θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει όσους τον πρόδωσαν κι όσους του εναντιώθηκαν.

Οι κάτοικοι του Διαφανίου μολονότι έχουν τις αμφιβολίες τους αποφασίζουν να εμπιστευτούν τους τρεις άντρες. Άλλωστε, είναι η τελευταία ελπίδα για να μπορέσουν να σωθούν από ένα ακόμη μακελειό. Θα αποφευχθεί όμως η νέα αιματοχυσία;