Άγριες μέλισσες: η Βιολέτα και ο Παναγιώτης (επιτέλους) μαζί!

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: ο Παναγιώτης φεύγει για πάντα από το Διαφάνι

Κορυφώνεται η αγωνία στις Άγριες Μέλισσες όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς η οποία μας κράτησε συντροφιά τρία χρόνια. Για άλλους το τέλος προμηνύεται φρικτό, άλλοι θα βρουν τη λύτρωση και άλλοι θα έχουν happy end.

Στις Άγριες Μέλισσες, η Βιολέτα θα είναι από τις ηρωίδες που τις περιμένει ένα ευτυχισμένο τέλος. Και θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ο μεγάλος καημός της ήταν ότι δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί. Και τώρα με τον μικρό Ζαχαρία έχει αλλάξει όλη η ζωή της.

Ο μικρός Ζαχαρίας δεν έχει αλλάξει όμως μόνο τη ζωή της Βιολέτας προς το καλύτερο. Το ίδιο έχει καταφέρει να πετύχει και με τον Σταμάτη. Ο οποίος δεν είναι ο Σταμάτης που είχαμε γνωρίσει στους προηγούμενους κύκλους της σειράς του ΑΝΤ1.

Ήδη έχουμε δει σημάδια βελτίωσης από τη πλευρά του Σταμάτη ο οποίος κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπρος αφήνοντας πίσω του το κακό παρελθόν του.

Ο Σταμάτης ονειρεύεται να δημιουργήσει ξανά οικογένεια με τη Βιολέτα. Οι δύο τους άλλωστε ήταν παντρεμένοι. Όμως η συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια δεν αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης. Η Βιολέτα τον αφήνει να μένει στο σπίτι και στο μαγαζί για χάρη του Ζαχαρία. Έχουν έρθει πιο κοντά εξαιτίας της αλλαγής του, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί όπως ήταν.

Ο Σταμάτης όταν βλέπει ότι δεν έχει καμία τύχη επανασύνδεσης με την Βιολέτα αλλάζει ρότα. Έχει ήδη καταλάβει το ενδιαφέρον του Παναγιώτη για τη Βιολέτα και προσπαθεί να τους φέρει κοντά. Όπως σας αποκαλύψαμε, ουσιαστικά θα κάνει προξενιό τον Παναγιώτη στη Βιολέτα. Και οι πληροφορίες λένε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Βιολέτα και Παναγιώτης με τη βοήθεια του Σταμάτη θα γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα ο Σταμάτης γνωρίζοντας τη μεγάλη αγάπη που τρέφουν η Βιολέτα και ο Παναγιώτης για τον μικρό Ζαχαρία τους ζητεί να αναλάβουν την ανατροφή του. Η πρόταση του Σταμάτη χαροποιεί τόσο τη Βιολέτα όσο και το Παναγιώτη που θεωρούν ότι καλύτερο για τη νέα τους κοινή ζωή την ύπαρξη αυτού του παιδιού.